Lastik konusu mühim. İyi yapmışsın hocam. Ben de çok lastik değiştirdim, beni de çevremde lastik konusunda çok yargıladılar"Herkes arabacı olabilir ama herkesin kafası kırık ruh hastası olamaz" dedi esnaf bir arkadaş. "Habu lastiklerun nesi variydi nedur zorun rağatmi bataydida söktun değiştun" diye devam etti. Uğultu yapan ve ıslak zeminde fren performansı benim nazarımda rezalet olan lastikleri yeniledik. Lassa Competus At3 model tercih ettim. İlk izlenimlerim petlasa göre çok daha sessiz ve özellikle epeyce hafif. Hani bariz ağırlık farkları var. Bugün hava yağacak gibi. Bir yerlere gidersem fren işinede bakarım. 13.600₺ takım fiyat sökme takma balans dahil. İnternetten dahi ucuz fiyata aldım.
Sökülen lastikleri sıfır ayarında.
Ekli dosyayı görüntüle 47706 Ekli dosyayı görüntüle 47707
Yeni pabuçlar
Ekli dosyayı görüntüle 47708 Ekli dosyayı görüntüle 47709
Ekli dosyayı görüntüle 47710
Hocam mdf biraz gereksiz ağırlık olmuş bence. direkt portbagajiçine mdf'siz kaplama yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Ya da yükleri ince battaniyeye sarınPortbagajın içine mdf kestirdim. Sonra önlü arkalı kendim kapladım. Hem içine koyduklarım ses yapmayacak, kaymayacak hem de yük zemine eşit dağılıp bagaj gövdesini zorlamayacak. İyi oldu iyi
Ekli dosyayı görüntüle 47868 Ekli dosyayı görüntüle 47869 Ekli dosyayı görüntüle 47870
Mdf nin asıl amacı koyulan yüklerin bagaj tabanına eşit baskı sağlamasına yardımcı olması. Değilse yük dengesiz oluyor. Öyle ahım şahım kaliteli ürünler değil bunlar. Tedbirimi alayım taktir nasip edenin artıkHocam mdf biraz gereksiz ağırlık olmuş bence. direkt portbagajiçine mdf'siz kaplama yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Ya da yükleri ince battaniyeye sarın
Bizde de bir portbagaj vardı. Uzunluğu benim Corsa'nın toplam uzunluğunun çoğuna tekabül ettiği için satmıştım. 600lt'ye yakın bir büyüklüğü vardı. İnanılmaz yükler taşınmıştı. O her an kırılacak gibi duran esnek malzemesi o kadar dayanıklı ki, insanın aklı duruyorMdf nin asıl amacı koyulan yüklerin bagaj tabanına eşit baskı sağlamasına yardımcı olması. Değilse yük dengesiz oluyor. Öyle ahım şahım kaliteli ürünler değil bunlar. Tedbirimi alayım taktir nasip edenin artık
Yakında bi v8 swap yaparsınız hocam bu hızla. Gayet güzel olmuş her şey.Nihayet güneşli birkaç gün görüp spoiler montajınıda yaptık. 1800 spoiler 100₺ işçilik.
Ekli dosyayı görüntüle 48108 Ekli dosyayı görüntüle 48110 Ekli dosyayı görüntüle 48109
Yakıtı az yedek parçası çok ve ucuz, kolayına alt takım bozmuyor. Bütün bunları bir araya getirem daha komforlu daha donanımlı bir model olsa şahsen bunu kullanmazdım. Araba özünde telmaşa bir araba ama verilen para karşılığında fazlasıyla eğlendiriyor. O eğlence yüzünden eksiklerini görecek zamanınız olmuyorYakında bi v8 swap yaparsınız hocam bu hızla. Gayet güzel olmuş her şey.
Arka viraj denge kol lastikleride değişti 400tl yazmayı unutmuşumHocam bu hızla giderseniz, yakinda sizi komple yeni kasaya dönüşüm başlatırken bile gorebiliriz.
Aman hocam oem+ her zaman iyidir. En kotu duster'a bi v8 koyarsinizArka viraj denge kol lastikleride değişti 400tl yazmayı unutmuşum
Öyle ütopik hayallaeri her yeni başlayan gibi zamanında bende kurmuştum. Lakin olur yanı yok helede reno dacia grubunda. Olanı doğru düzgün çalıştırabileyim yeter