Buralar kirlensin diye var. Kirin olduğu yerde bilgi vardır. Boşa kirlenmesin yeterkiGüle güle kullan hocam. Birkaç gündür Pioneer'ın modellerine bakıyorum, tam olarak bu DA360DAB modeli dikkatimi çekmişti. Birkaç sorum olacak:
- Youtube'daki tanıtım videosunda arayüz çok yavaş gibiydi. Kullanımda pratikte sorun oluyor mu? CarPlay (veya benim kullanacağım AndroidAuto) bağlıyken de yoğun takılma yaşanıyor mu? Harita, youtube, telefon vs. tıklayınca 2-3 saniye bekleme, klavye kullanırken beklemedan kaynaklı kullanım aksaması yaşatıyor mu?
- Görüntü-ses senkronizasyonunda kablosuz bağlantı kaynaklı gecikme oluyor mu?
- Direksiyon kumandasını destekliyor mu yoksa eski Pioneer'lar gibi ara adaptör aparatı filan çözmek gerekiyor mu?
- Kaça aldın nereden aldın?
- Sana göre başka bir olumsuzluğu var mı?
- Benim beklentim temiz bir bluetooth bağlantısı, Youtube music ve google maps başta üzere bluetooth audio hizmeti, en önemli kriterim bluetooth'tan temiz telefon görüşmesi.
Sence benim işimi görür mü?
Buralar çok kirlenir dersen DM'den de yanıt verebilirsin.
Teşekkürler.
Öncelikle ben cihazı satacağım çünkü farklı bazı maddi durumlar oluştu. Soruları cevaplayayım sırasıyla:
1- İlk açılma ve ilk bağlantı anında tuşlar çalışsa bile tepki vermemiş gibi ekran değişmiyor. Toparlandıktan sonra herhangi bir takılma tepkisizlik gözlemlemedim.
2- İphone da görüntü aktarımı olmuyor sanırım gerçi denemedim hiç ama sanmıyorum. Carplay bağlantısında herhangi bir aksama yok.
3- Ara aparat olmadan direksiyon kumandası yine çalışmıyor.
4- Amazondan aldım peşin 20.000-TL
5- Olumsuzluk olarak kutusundan geri görüş kamerası çıkmıyor. Desteklediği kameralar (piyasa malı olanlar) geniş bir açı sunmuyor ve çözünürlükleri de düşük sayılır.
6- Bluetooth ile telefon görüşmesi android multimedyalarla kıyaslanmaz. Orjinal LG teyplerden vs daha kaliteli. 150 ile giderken cam açmadığınız sürece sesiniz karşıya pırıl pırıl gidiyor. Online müzik platformlarından bt yoluyla ses aktarımı kusursuz. Ses anlamında pişman etmeyecektir sizi. Bir ipad akıcılığı haliyle yok. Hiçbir cihazda yok. Ama eski pioneer multimedyaların ekranları gibi değil ekranları. Eskiler malum eski tip ekrandı. Herhangi bir cisimle kontrol edilebiliyordu. Bunlar telefon ekranı gibi. Ayrıca weblinkte mevcut bu cihazda. Farklı bir deneyim sunuyor.