Valla ben senden razıyım. Pioneer'ı tepe tepe kullanıyorum =)) Aldığımdan beri belki 3 senelik yol yaptım, alet bir gün bile pişman etmedi.Yeniden android bir multimedyaya geçiş yaptım. Ses kalitesi önemliydi. Orjinal teybin ses kalitesi güzel lakin ileriye dönük aksesuar işi (amfi mid vb) şansım olmadığından değiştirdim. Defalarca alıp denediğim android cihazlardan sonra ilk defa bir multimedya beni tatmin etti. Ses kalitesi orjinalini asla aratmıyor. Hatta çıkışları çok kuvvetli. Dandik denen oem hoparlörler haykırıyor resmen. Pioneer 9" multimedya alacaktım ama şimdilik gerek kalmadı. Cihazın tek eksi yönü telefon görüşmesi ses kalitesi kötü. Yani epeyce kötü. Dururken bişey yok ama hareket edince benim sesimi iki kere duyuyorlarmış. Sanıyorum aracın orjinal mikrofonu ayrı cihazın kendi mikrofonu ayrı telden çalıyor. Orjinali iptal edip bir denemek lazım. 10.000 tl ifyatı vardı anlaşmalı kartlara taksitte oluyordu. Ben qnb denen işe yaramaz kartı kullandığımdan eksi hesaptan yedim. Ama değdi. Gerçekten çok memnun kaldım. Çerçevesi mat siyah. Diğerleri gibi parlak değil. Parmak izi hiç tutmuyor. Tozda diğer kadar değil.
Ekli dosyayı görüntüle 51301 Ekli dosyayı görüntüle 51302