İnşaallah daha önce bahsettiğimiz gibi kullanılan çeliğin kalitesi ile ilgili bir sıkıntı yoktur. Bu seçenekler arasından en sıkıntılısı bu gibi duruyor.
Satılana kadar geçen sürede oluyor. Öyle ya da böyle illaki oluyor. Bunu bile bile hala gidip sedan Civic alan olursa aklından şüphe ederim..Her şey iyi güzel de, showroomda duran arabada da aynı sıkıntı oluşması garip durup dururken. Ben en çok onu anlayamadım.
3 sene 90000km yanıldığımı sanmıyorumAbi arkadaşta 2014 A180 amg var, ciğerim gibi bilirim arabayı, harbi izolasyonu iyi değil yav. Sana yanılıyorsun demiyorum da bir gariplik var yani.
Bu arada BMW'nin yalıtım sıkıntısı rüzgar değil, teker. Bir de üstüne RFT lastik olunca yol sesi içeride uğultu oluşturuyor yüksek hızlarda. Benim 1'de de, 2'de de durum böyleydi. 140'a kadar falan rüzgar sesi gelmiyor yoksa.
foto bende açılmıyorHonda turkiye gg beter olsunlar.
Yazılanların yalan veya abartılmış olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum...
Hal böyle olunca, daha bana Honda ile gelmeyin... hele hele ortada bu Honda Türkiye varken kimse bana Doğuş Oto demesin...
aynen bende bakıyorum hiçbirinde yok nerdeyse çok tuhaf acaba ilk partilerde mi sorun vardıHer gördüğüm civiclere bakıyorum bazılarında var bazılarında yok.Yüksek ihtimal çözdüler sonraki modellerde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aracın sahibi olup o göçüğün farkında olmayan insanlar bile vardır yaw millet götürmez servise
Birde mazda kaldi galiba japonlardan saglamHiçbir açıklama honda yi aklamaz ortada bir sorun var. Süreç kötü yönetildi bu japonlarında ahlakları bozulyor ya da hepsi Toyota gibi değil.. köpükle düzeltilenlere takip etmek lazım sonradan sıııntı olacak mı diye? Ayrıca bagaj kapağınında sağa sola esneme yaptığından kaputun dalgalandığından falanda bahsediliyordu..
Valla kabak cikti 20 araba dedi sinan 200. Adam gene olabildigince dogrulari soylemeye calisiyor. Sonucta adam orada araci. Yani firmaya kendisi soruyor verilen cevabi aktariyor bunuda digerleri gibi yapmiyor.anlatirkende belirtiyor zaten firma yetkilileri bunu bunu dedi diye.Sinan beyin bu gocuk konusundaki yorumuna ne diyorsunuz?