Selamlar
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
http://www.ford.com.tr/SBE/fiyatlar-ve-brosurler/binek-araclar Kuga fiyat ve opsiyon fiyatları açıklandıEkli dosyayı görüntüle 4673
Artık Benzinli yi unutturmak istiyor FORD galibabenzinli modeli için niye titanium yok
Millet çift kavrama şanzımanda torku düşürür, manuel'de yükseltir. Bunlar tam tersi yapıyorlar, 1.6 tdci 115'lik motor yeni nesil dizellerden değildi 270 torku anlıyorum da 1.5 tdci yeni bir motor nasıl oluyorda hala 270 torkla sunuyorlar hayret.http://www.ford.com.tr/SBE/fiyatlar-ve-brosurler/binek-araclar Kuga fiyat ve opsiyon fiyatları açıklandıEkli dosyayı görüntüle 4673
o zaman tucson alırızArtık Benzinli yi unutturmak istiyor FORD galiba
Aynen katılıyorum 1.6tdcı 115 ps 270 tork tu şimdi 120 ps yapmıslar torku aynı bırakmışlarMillet çift kavrama şanzımanda torku düşürür, manuel'de yükseltir. Bunlar tam tersi yapıyorlar, 1.6 tdci 115'lik motor yeni nesil dizellerden değildi 270 torku anlıyorum da 1.5 tdci yeni bir motor nasıl oluyorda hala 270 torkla sunuyorlar hayret.
Otomatik versiyonu satın alınsın diye yapıyorlardır. Zaten otomatik ve manuel arasındaki fiyat farkını da az tutmuşlar.Aynen katılıyorum 1.6tdcı 115 ps 270 tork tu şimdi 120 ps yapmıslar torku aynı bırakmışlar
Style donanımda manuel ile oto arasında 6.5k var titanium da 18k fark var Style otomatik çok satar diyorumOtomatik versiyonu satın alınsın diye yapıyorlardır. Zaten otomatik ve manuel arasındaki fiyat farkını da az tutmuşlar.
Tucson çok güzel araç ama çok yakıyor şehir içi şuan ki benzin fiyatlarıyla 60-70 kuruş yakaro zaman tucson alırız
Zaten belli ki marka, style otomatik versiyona yönlendirmeye çalışmış müşteriyi daha çok. Tork ve fiyat mevzusundan bu daha net anlaşılıyor.Style donanımda manuel ile oto arasında 6.5k var titanium da 18k fark var Style otomatik çok satar diyorum
Otomatik versiyonu satın alınsın diye yapıyorlardır. Zaten otomatik ve manuel arasındaki fiyat farkını da az tutmuşlar.
1.6t 177bg 1700 kiloluk arabadan ne bekliyorsunuz cidden merak ediyorum.Tucson çok güzel araç ama çok yakıyor şehir içi şuan ki benzin fiyatlarıyla 60-70 kuruş yakar
Rakiplerine göre fiyatlar iyi umarım FORD Artık bi başarı elde eder.Fiyatlar böyle ise efsane olmuş dizel manuel trendline tiguan 123k-1.6 dci manuel visia qasqai 108-1.6 tdi manuel ateca 124k -1.6 bluehdi manuel active 3008 133k tabii aralarında ne donanım farkı var onlara da bakmak lazım.
Ford'un 2 donanım seviyesi ile sınırlandırması güzel olmuş. Bu sayede 3 donanım seviyesine sahip rakiplerinin boş versiyonları anlamsız bir hal alıyor fiyat ve donanım açısından. Ford büyük ihtimal rakip markaların boş modellerini alanları çekmeyi planladı bununla.Fiyatlar böyle ise efsane olmuş dizel manuel trendline tiguan 123k-1.6 dci manuel visia qasqai 108-1.6 tdi manuel ateca 124k -1.6 bluehdi manuel active 3008 133k tabii aralarında ne donanım farkı var onlara da bakmak lazım.
Bu sene Kodiaq ve Grandland X de çıkacak bu sınıf iyicene kızışıyor. Hyundai-kia grubu da 1.7 dizel koysun anca :/Ford'un 2 donanım seviyesi ile sınırlandırması güzel olmuş. Bu sayede 3 donanım seviyesine sahip rakiplerinin boş versiyonları anlamsız bir hal alıyor fiyat ve donanım açısından. Ford büyük ihtimal rakip markaların boş modellerini alanları çekmeyi planladı bununla.
Çekişmeli olacak artık herkez bi pay kapmaya çalışıyorBu sene Kodiaq ve Grandland X de çıkacak bu sınıf iyicene kızışıyor. Hyundai-kia grubu da 1.7 dizel koysun anca :/
Herkez beğeniyor fiyatlarıBen daha 2 saat önce baktığımda fiyat yoktu yahu ne ara gelmiş ))
Valla fiyatlar bence hoş, makyajlı hali de hoş. Epey satar
40-50 kuruş yakıyor ama şu anki benzin fiyatıyla yakmıyor incir ağacı dikmeye çalışıyor denebilir.Tucson çok güzel araç ama çok yakıyor şehir içi şuan ki benzin fiyatlarıyla 60-70 kuruş yakar
1.6 Gdi'si baya içiyodu. Lpg taktırsan o bile 8-9 bin lira. ama görünüm içi konforu vs çok hoş ona laf edemem40-50 kuruş yakıyor ama şu anki benzin fiyatıyla yakmıyor incir ağacı dikmeye çalışıyor denebilir.