Selamlar
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
Gdi'ler çelik subaplı lpg ye dayanıyor T-gdi'lerde subap eritiyor hiç lpg olmuyor. Ben de gelip camına ekmek banıp geri çıkıyorum eve mecbur.1.6 Gdi'si baya içiyodu. Lpg taktırsan o bile 8-9 bin lira. ama görünüm içi konforu vs çok hoş ona laf edemem
Gdi'ler çelik subaplı lpg ye dayanıyor T-gdi'lerde subap eritiyor hiç lpg olmuyor. Ben de gelip camına ekmek banıp geri çıkıyorum eve mecbur.
5.40 tl benzin bu fiyata 40-50 yakmasının imkanı yok Tucsonun40-50 kuruş yakıyor ama şu anki benzin fiyatıyla yakmıyor incir ağacı dikmeye çalışıyor denebilir.
X trail galiba Kodiaq rakibi olacak boyutlarına bakılırsaYeni x-trail nasıl acaba 1.6 dci 130 ps daha iyi gibi duruyo.
X-trail kugadan dahamı büyük?X trail galiba Kodiaq rakibi olacak boyutlarına bakılırsa
Tesadüf olmuş hocam ben de bu hafta bir kaza atlattım. Bana hep arabanın frenleri olduğundan daha zayıf hissettirdi o zamana kadar hatta ön fren disklerini mi büyüttürsem diye düşünürken bir avm nin yanındaki yolda bir market arabasının yola kaymasıyla frene asıldım ve içindekilerle beraber 2 tonluk bir arabanın "zınk" diye nasıl durduğuna anlam veremedim. Sonra arabadakilere bi daha frenler zayıf dersem beni vurun dedim.oyyuuu..... O detayı bilmiyordum, ki t-gdi'ler daha çok yakıyor... Allah sabır versin hocam, ama keyfinize diyecek yoktur. biz 500ncü km'de daha kaza atlattık o frenlere bayıldım bayıldımm
Tesadüf olmuş hocam ben de bu hafta bir kaza atlattım. Bana hep arabanın frenleri olduğundan daha zayıf hissettirdi o zamana kadar hatta ön fren disklerini mi büyüttürsem diye düşünürken bir avm nin yanındaki yolda bir market arabasının yola kaymasıyla frene asıldım ve içindekilerle beraber 2 tonluk bir arabanın "zınk" diye nasıl durduğuna anlam veremedim. Sonra arabadakilere bi daha frenler zayıf dersem beni vurun dedim.
Valla fiyatları on numara bence 1,5 dizel motor güzel diyorlar.Ancak fiyat avantajı en fazla bir ay falan sürer diye düşünüyorum,umarım focus gibi saçma sapan bir fiyat politikası olmaz.
Döviz düşüyor belki fiyatları düşürürlerdeValla fiyatları on numara bence 1,5 dizel motor güzel diyorlar.Ancak fiyat avantajı en fazla bir ay falan sürer diye düşünüyorum,umarım focus gibi saçma sapan bir fiyat politikası olmaz.
Yakıt deposu yanılmıyorsam 56 litre civarı benzin alıyor bu da 5.4 tl litre fiyatı olan benzinle yaklaşık 300 tl ye fullenmesi demek. 650 km civarı tamamı şehir içi (araba neredeyse hiç ısınmadan) yapılıyor. 46 kuruş hesapladım ben eğer matematiğim beni yamultmuyorsa.5.40 tl benzin bu fiyata 40-50 yakmasının imkanı yok Tucsonun
46 kuruş çok iyi vallaYakıt deposu yanılmıyorsam 56 litre civarı benzin alıyor bu da 5.4 tl litre fiyatı olan benzinle yaklaşık 300 tl ye fullenmesi demek. 650 km civarı tamamı şehir içi (araba neredeyse hiç ısınmadan) yapılıyor. 46 kuruş hesapladım ben eğer matematiğim beni yamultmuyorsa.
46 kuruş olması mühim değil hocam benzinin 5.40 olması asıl konu mazotun 3 benzinin 3.70 olduğu zamanlar vardı. Çok mu uzakta kaldı o zamanlar acaba?46 kuruş çok iyi valla
Döviz düşüyor belki fiyatları düşürürlerde
İroni yaptım nereye düşürüyorlar dolar artınca hemen her şeye zam yapıldı dolar düşüşte ama hala zamlar geri çekilmiyor.ŞAKA YAPIYORSUN DEĞİL Mİ
Bunu yazdıktan sonra Benzine 11 kuruş indirim gelmiş.İroni yaptım nereye düşürüyorlar dolar artınca hemen her şeye zam yapıldı dolar düşüşte ama hala zamlar geri çekilmiyor.