Selamlar
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
2017 Ford Kuga sizce alınır mı 1.5 dizel Otomatik veya Manuel sizin fikirlerinizi almak istedim
Video yakında gelir o zaman
Video yakında gelir o zaman
lamborghini de vardı galiba bir ara o kombinasyon. lansman olarak. bencede dikkat çekici olur hocam trafikte bir siz olursunuzYeşil renk çok güzel ya alsam kesin o renk artı siyah jant yaparım. Tabanca edition olur
TİTANİUM Konfor PaketKonfor paketi 15 liralık opsiyon. Ne var acaba içinde.
1.5 Dizel manuel titanium 123500 TL bunun üstüne 4000 TL cam tavan alınca fiyat 127500 TL olmuyormu yoksa dahamı fazla artıyor anlamadım kafam karıştı1.5 dizel manuel titanium pakete opsiyon ekleyince bir üst basamağa geçiyor vergide o yüzden fiyat bir anda fırlıyor
Vergisiz fiyata göre de vergi basamakları değiştiği için cam tavanı eklediğinde net fiyat limiti geçiyor ve bi daha vergi alınıyor. Sade bi şekilde anlatamadım ama özeti şu : sen cam tavanı da isteyince hükümet diyor ki "sen zenginsin galiba accık daha vergi ver bakiyim"1.5 Dizel manuel titanium 123500 TL bunun üstüne 4000 TL cam tavan alınca fiyat 127500 TL olmuyormu yoksa dahamı fazla artıyor anlamadım kafam karıştı
Ohh ne güzel her şeyden vergi almak nedirVergisiz fiyata göre de vergi basamakları değiştiği için cam tavanı eklediğinde net fiyat limiti geçiyor ve bi daha vergi alınıyor. Sade bi şekilde anlatamadım ama özeti şu : sen cam tavanı da isteyince hükümet diyor ki "sen zenginsin galiba accık daha vergi ver bakiyim"
Ford sitesinde araç oluşturmada 1.5 TDCI Titanium manuel seçiyorum 123.355 TL panoramik cam tavanı seçiyorum 136.150 TL oluyor baya artıyor fiyatVergisiz fiyata göre de vergi basamakları değiştiği için cam tavanı eklediğinde net fiyat limiti geçiyor ve bi daha vergi alınıyor. Sade bi şekilde anlatamadım ama özeti şu : sen cam tavanı da isteyince hükümet diyor ki "sen zenginsin galiba accık daha vergi ver bakiyim"
Bi de üstüne zenon far ekle o zaman normal bi artış olacak tam fiyatları hatırlamıyorum. Bir de hiç opsiyon yokken herhangi birini ekle en az 10bin lira artıyor demin anlattığım olaydan dolayıFord sitesinde araç oluşturmada 1.5 TDCI Titanium manuel seçiyorum 123.355 TL panoramik cam tavanı seçiyorum 136.150 TL oluyor baya artıyor fiyat
Ford'un opsiyonları hep pahalı idi bildiğim kadar ile.Bi de üstüne zenon far ekle o zaman normal bi artış olacak tam fiyatları hatırlamıyorum. Bir de hiç opsiyon yokken herhangi birini ekle en az 10bin lira artıyor demin anlattığım olaydan dolayı
Yok panpa opsiyonlar normal vergiler damarlı. Toplam fiyat arttıkça bir noktada bir anda yükselme oluyorFord'un opsiyonları hep pahalı idi bildiğim kadar ile.
Ford'un opsiyon hataları hepsini bir pakete sığdırması teker teker satsa daha çok opsiyon satar ama hepsini bi pakete dolduruyor satıyorYok panpa opsiyonlar normal vergiler damarlı. Toplam fiyat arttıkça bir noktada bir anda yükselme oluyor
Kuganın orta konsoluna ısınamıyorum. Vites bölgesinin dikliği ve dokunmatik ekranın çok içe gömülü olması gözüme batıyor. Bir tek bana mı oluyor bu acep ?@sinan Reis yeni kuga nasıl ))