2018 Dünya Kupası

2018 Dünya Kupası şampiyonu kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu akşam ben de Hırvatların yenmesini çok isterim ama Arjantin büyük ihtimalle saplayıp geçecek. Hırvatlar da doğru düzgün top oynamıyor, kadronun hakkını vermiyor.
Şampiyonluk için gönlümden geçen takımlar Hırvatistan ve Sırbistan'dı. Kupaya yakın taraf bu ikisi arasında Hırvatlar diye onları destekliyorum. :D Rusya falan alsa da güzel olur. Artık alışılagelmişin dışında bir şeyler olsun. Sıktı büyüklerin kazanması.
Bakalım maç başladı.
ALLAHIM GOOOOL :D Eşşek Rebic ikramı geri çevirmedi :D

Hakem de ayrı bomba. Maçı Goal 3 Amiga oyununa çevirdi. Sahada kayan kayana. Özbek biri futbolu ne kadar bilebilir ki dünya kupasında hakemlik yapsın? Bu abimiz obada çadırlar arasında ayılar kurtlar geliyo diye uyarmak için iki düdük çalmış, adamlar federasyon kurup bunu da hakem diye fifaya bildirmişler. :D

Ben olsam o hocayı döverm ya, adam higuaini dybalayı yedek oturtuyor adam messi istedi diye icardiyi almıyor, 2. Yarı agueroyu çıkarmalar falan.

Ama modric ne koydu be :D
Modric'i bir aralar Arda Turan ile karşılaştırıyorlardı. Biri Arjantin'e Dünya Kupası'nda gol atıyor, biri büyük ihtimalle Bodrum'da maçı tvden izliyor. Yalnız Messi tam bir hayal kırıklığı, denersin olmaz anlarım ama tamamen salmış bir görüntüsü var.

Modric'i bir aralar Arda Turan ile karşılaştırıyorlardı. Biri Arjantin'e Dünya Kupası'nda gol atıyor, biri büyük ihtimalle Bodrum'da maçı tvden izliyor. Yalnız Messi tam bir hayal kırıklığı, denersin olmaz anlarım ama tamamen salmış bir görüntüsü var.

Maçı izlemiyordur, seri köz getir diye bağırıp survivor bakıyordur :D

İzlanda yarın kazanırsa, son maçta Hırvatlarla beraberlik falan olursa.
Yallah Güney Amerika'ya.

Arjantin tam bir çirkef takım örneği. Bir şey yapamadıkça çirkinleşen herifler. Otamendi bildiğimiz gibi, yerdeki Rakitiç'in kafasına şut çekti resmen. Messi'de Arjantin'in Bayrampaşalısı gibi maşallah.

İzlanda yarın kazanırsa, son maçta Hırvatlarla beraberlik falan olursa.
Yallah Güney Amerika'ya.

Arjantin tam bir çirkef takım örneği. Bir şey yapamadıkça çirkinleşen herifler. Otamendi bildiğimiz gibi, yerdeki Rakitiç'in kafasına şut çekti resmen. Messi'de Arjantin'in Bayrampaşalısı gibi maşallah.
+1
Dybala'nın tecrübeli kaptan olduğu tamamen yeni jenerasyon bir takım görene kadar Arjantin'le işim olmaz. Claudio Lopez, Crespo, Diego Simeone, hatta Batistuta izledim ben bu formayla. Bu zibidiler az kenara çekilsin hele. :)

Messi gene aglar milli takimi birakiyorum diye sonra teselli ederler. Zaten bu herifin takimi birakmasi Arjantin’in lehine. İlk maci izledim herifte liderlik vasfi yok, hirs kalmamis. İsmi Messi diye sahaya cikarmislar resmen. Hali sahada kotu oynayan ama kadrodan cikaramayip ses edemedigin tipler gibi

Messi gene aglar milli takimi birakiyorum diye sonra teselli ederler. Zaten bu herifin takimi birakmasi Arjantin’in lehine. İlk maci izledim herifte liderlik vasfi yok, hirs kalmamis. İsmi Messi diye sahaya cikarmislar resmen. Hali sahada kotu oynayan ama kadrodan cikaramayip ses edemedigin tipler gibi

On numara tespit ya, çıkar messiyi sür sahaya higuain dybala aguero forvet hattını keyfini sür ya

On numara tespit ya, çıkar messiyi sür sahaya higuain dybala aguero forvet hattını keyfini sür ya

Messi’yi kadrodan cikarsalar Arjantin favorilerden biri olur. Kadroyu bu herife gore kurduklari icin teknik direktor adam gibi kadro da kuramiyor. Oyun sistemi de buna gore kurulmus. Ama adamda is yok farkinda degiller. Oyle bir goruntusu var ki sanki zorla sahaya cikarmislar
Ronaldo ve Messi kiyasi benim icin bitmistir

Ama Modriç Rakitiç ikilisi ne top oynadı beee şiiir şiiirrr:D

Ama Modriç Rakitiç ikilisi ne top oynadı beee şiiir şiiirrr:D
Bundan iyisi Oğuzhan Tolgay ikilisidir. :p

Kupayla ilgili arada kısa kısa şeyler de yazayım böyle:
- 1950 Dünya Kupası'nda Uruguay - Brezilya grup maçında 199.854 seyirciyle rekor kırılmış. Stadyum: Maracana Stadı
- 1974 Batı Almanya Dünya Kupası, Türkiye'de TV'de yayınlanan ilk dünya kupasıymış. Aynı turnuvada dünya kupaları tarihindeki ilk kırmızı kart çıkmış. Batı Almanya - Şili maçında. Hakem Türk Doğan Babacan imiş.
- Dünya Kupası'nda toplamda 8 farklı takım şampiyonluk yaşamış.
- Fransa'nın tek dünya şampiyonluğu 98'de evinde düzenlenen turnuvadakiymiş.

Bence Messi'yi fazla gömüyorsunuz.

Bu seneki turnuva tam bir kondisyon turnuvası. Kötü İran bile 90 dakika tam saha pres yapıyor, köpek gibi koşuyor sahada basmadık yer bırakmıyor. Messi Ronaldo gibi bir hırs makinesi değil. Ben şöyle bir benzetme yapıyorum kendimce: Ronaldo kütüğün ucundaki çivi gibi. Ondan geri kalanı kütük ama Ronaldo her türlü saplıyor. Atılan 4 golün tamamını o manyak attı. Çıkar Ronaldo'yu, Portekiz'i kim kurtaracak Q7 mi? Messi ise zincirdeki en sağlam halka gibi. Onun bir misyonu var ve diğer halkaların da kazanmak için asgari şartlarda güçlü olması gerekiyor. Adam yine boş kaldı mı driplingini atıyor, 30 metre ayağa pas atıyor, ara pasını kumpasla ölçmüş gibi noktaya yolluyor. Ama bu hep böyleydi, Messi fiziksel olarak kuvvetli bir futbolcu değil. Bire bir mücadelelerini izleyin, önce rakibin geldiği taraftaki omzunu düşürür ve rakibe yaslanır. Rakip oyuncu durdurması gerektiğinde ısrarcı olursa faul yapmak zorunda kalır ya da bırakır gol yer.

Dün akşam Arjantin'in başındaki pavyon müptezeli kılıklı herifin sahaya sürdüğü orta saha bizim Süper lig seviyesindeydi. Hırvatlar derslerine çalışmışlar, it gibi kondisyonları var ve orta sahaları muazzam.

Bir de şuna anlam veremiyorum. Mbappe, Neymar, Dybala gibi şovmenlere verilen değerin onda biri Modric, Cavani gibi adamlara verilmiyor. Modric Messi'den 5 cm uzun ve hatırladığım kadarıyla 5 kilo kadar da hafif. Üstelik 2 sene daha yaşlı Messi'den. Ama nefis bir kondisyon var adamda. Benim Messi'yi eleştirdiğim en önemli konu budur. Bu kadar yıldır üzerine koyamadığı tek şey fiziği oldu sanırım. Bırakınca da muhtemelen dedesi Maradona gibi g*tü başı salar.

Son düzenleme:
#direnKostaRika Karaktersiz şovmen Neymar'ın takımına geçit verme. Dayanın esmer aslanlarım benim ha gayret...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...