Yani bi pist hafta sonu ile kesistirsek, tadindan yenmez. Reis ins o sekilde bi plan yapar.12 ve 19 kaldı geriye. 26 çıkartıldı.
Abi Sinan abinin bir bildiği vardır herhalde
Yani bi pist hafta sonu ile kesistirsek, tadindan yenmez. Reis ins o sekilde bi plan yapar.12 ve 19 kaldı geriye. 26 çıkartıldı.
Abi Sinan abinin bir bildiği vardır herhalde
Abi planlar var kesinleşmeden yazmayayımYani bi pist hafta sonu ile kesistirsek, tadindan yenmez. Reis ins o sekilde bi plan yapar.
bekletiyi yükseltin, yıkalım orayıAbi planlar var kesinleşmeden yazmayayım
Moruq nish otoda olzun bana yagın... Senin ehliyetin yok fark yok tabiAbi planlar var kesinleşmeden yazmayayım
Alsana beni gelmişken A3'ünle sana tavuk döner ısmarlarım.Moruq nish otoda olzun bana yagın... Senin ehliyetin yok fark yok tabi
Ben gelemiomAlsana beni gelmişken A3'ünle sana tavuk döner ısmarlarım.
Nisan ayi genel olarak universiteliler icin sıkıntı. Yapabilecek pek bir sey yok.İki tarih de vizelere denk geliyor,çoğu üniversiteli de gelemez muhtemelen
benim 13 nisanda başlıyor,eğer ilk hafta tüm vizeler biterse gelebilirim 19 una,kıbrıstan geleceğim için 1-2 gün önceden gelirim , aynı gün git gel yorucu oluyor :-(Nisan ayi genel olarak universiteliler icin sıkıntı. Yapabilecek pek bir sey yok.
Benimkisi de 4-12 nisan arasi o yuzden 19 a oy verdim