2020 OTOPARK.COM Forum Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

19 Nisan 2020'de İstanbul Park'ta gerçekleştirilecek buluşmamıza....

• Kullanılan toplam oy
    127
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efendim İstanbul Park oylamayı kazanmıştır hayırlı olsun. 2 veya 3 farklı tarih ile yeniden anket başlatacağız çok kısa sürede. Tarihi de belirleyip bu işi bitireceğiz inşallah.

Ben de iyi ki İstanbul Park'ta dinazor gördüm dememişim :D

dinazorlu pist için :

1579172840236.png

• Haha
Tepkiler: alfhonso ve Berkin
Değerli üyelerimiz;

--> 12 Nisan 2020 Pazar
--> 19 Nisan 2020 Pazar
--> 26 Nisan 2020 Pazar

olmak üzere üç farklı tarih oylamanıza sunulmuştur. Buluşma, en çok oy alan tarihte İstanbul Park'ta gerçekleştirilecek.

Katılımın yüksek olması hedeflendiğinden, buluşmamız genele de duyurulacaktır. Lakin sizin seçtiğiniz tarihte gerçekleştirilecektir.

31 Ocak 2020 son gündür. Eğer yine önceki ankette olduğu gibi bir seçenek önde çıkarsa, anket erkenden kapatılabilir.

Sizlerden ricamız, gerçekten katılabilecek olanların oy kullanmasıdır. Asıl kemik kitleyi görmek istiyoruz.

12 Nisan'da YDS sınavı olduğu için pas geçtim. Onun haricinde 2si de uyar ama az daha havalar ısınsın diye 26sı uçunca 19u iyidir kralıdır candır :)

Son düzenleme:
26 sı diyecektim ama aylığı o zamana bitirir eksiye düşerim 19 ü dedim. Hem de 24 unde ramazan başlıyor. 19 iyidir.

Eyyy vatandaş
12 sinde işim var hem de yds var 19 u iyidir. 26 sı ramazan zaten.

Son düzenleme:
Değerli üyelerimiz;

--> 12 Nisan 2020 Pazar
--> 19 Nisan 2020 Pazar
--> 26 Nisan 2020 Pazar

olmak üzere üç farklı tarih oylamanıza sunulmuştur. Buluşma, en çok oy alan tarihte İstanbul Park'ta gerçekleştirilecek.

Katılımın yüksek olması hedeflendiğinden, buluşmamız genele de duyurulacaktır. Lakin sizin seçtiğiniz tarihte gerçekleştirilecektir.

31 Ocak 2020 son gündür. Eğer yine önceki ankette olduğu gibi bir seçenek önde çıkarsa, anket erkenden kapatılabilir.
26 si ramazana denk geliyor o tarihin iptal edilmesi lazım

Biz oylayalım da, bizim oyladığımı tarih, İstanbul park'a uyacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...