Nish oto da yapılırsa hipodroma gidip birer at yarışı da oynarız
Yok öyle birşey bolca köpek var sadece.İstanbul Park'ta gece geç saatte vahşi hayvanlar kobralar pitonlar var o dikkate alınmalı.
İstanbulpark'a ulaşım için Pendik'ten KM28 hatlı otobüs yada Okan Üniversitesine giden minibüsleri kullanabilirsiniz.
buluşmayı gece geç saatte yapsın otopark o zaman ; nereden baksan kral hareket.İstanbul Park'ta gece geç saatte vahşi hayvanlar kobralar pitonlar var o dikkate alınmalı.
aga adam elini taşın altına koyuyor, tebrik ederim.istanbul avrupa yakasında oturuyorum. Toplu taşıma konusunda Nish oto avantajlı gibi geliyor. Diğer yandan şehir dışından gelen arkadaşlar için istanbul park mantıklı geliyor. Avrupa yakasının trafik eziyetini çekmesini istemem. Ben oyumu avrupa yakasında oturmama rağmen İstanbul park tan yana kullanıyorum.
Koyamayanlar utansın. İsmini vermek istemiyorum Berkin goymuyor.aga adam elini taşın altına koyuyor, tebrik ederim.
Üstüne koyulmaması için hile yabıorKoyamayanlar utansın. İsmini vermek istemiyorum Berkin goymuyor.
knk biz istanbula hergün katlanıyoruz..Ben çok uzak şehirde yaşadığım için gelemiyorum ama bence İstanbul Park olmalı. Önünde kocaman bir kalabalıkla çekilen bir kapak fotoğrafı Otopark.com'a yakışır bir şekilde olur. Komşu şehirlerden gelen için daha kolay, köprüyle trafikle uğraşmaz. Avrupada oturan arkadaşlar da bir güncük katlanır ya ne olacak.
Şunu da belirteyim Nish Auto sponsor olursa, güzellik felan yaparsa, hemen sat sat sat Nishde buluşun.
Sansar gördüm, bi tane yılanı motor ezdi pist üstünde ama yine de sen bilirsinYok öyle birşey bolca köpek var sadece.
Ayrıca İstanbulpark'a en kolay ulaşım bu şekildedir
Sansar gördüm, bi tane yılanı motor ezdi pist üstünde ama yine de sen bilirsin
Yarın anketi kapatıyoruz belli oldu artık değişmez.
İstanbul Park hayırlı olsun....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
 ben varım sefaköyIstanbul parka küçükçekmece civarından araçsız giden olursa 3 4 kisi alabilirim.