Abi gelecek olan mutlaka oy kullansın, bizim için çok önemli Sinan abi hem görmek istiyor potansiyel katılımcı sayısını.Toplu taşıma ile İstanbul Park çok zor ama Bakırköy de çok uzak Ben boş atıyorum.
Katılıyorum.Toplu taşıma ile İstanbul Park çok zor ama Bakırköy de çok uzak Ben boş atıyorum.
Eğer şahsi araçla gelme durumu yoksa İstanbul Park'a tek İETT hattı dışında (133GP) ulaşım imkânı yok. Nish Auto merkezi konumda olmasa da Marmaray durağına yürüme mesafesinde.Ben oy kullanmak isterdim ama İstanbul'lu olmadığımız için bu bölgelerin hangisine ulaşım daha kolaydır, hangisi üyeler için daha iyidir bilemediğimden sonuca etki etmek istemiyorum. İstanbul'u bilen hayırsever biri bu iki mekanı karşılaştırarak anlatırsa ona göre mantıken bir karar veririz.
Ben İstanbul Park'ı biliyorum da Nish Auto'yu bilmediğim için haritadan yorumladımUlaşım uzmanları bekleniyorsunuz efendim ben İstanbullu olarak hayatımda hiç oralara gitmediğim için ne desem yalan. @Alcantara sen bilirsin o tarafları
bir avrupalı için anadolu yakası ütopya gibi bir şeydir birileri var ama sadece hayal ediyoruz daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum tuzla dediğimiz yer istanbulun çıkışı sayılır ulaşım çok zor bakırköye ise her yerden gidebilirsinBen oy kullanmak isterdim ama İstanbul'lu olmadığımız için bu bölgelerin hangisine ulaşım daha kolaydır, hangisi üyeler için daha iyidir bilemediğimden sonuca etki etmek istemiyorum. İstanbul'u bilen hayırsever biri bu iki mekanı karşılaştırarak anlatırsa ona göre mantıken bir karar veririz.
Eğer şahsi araçla gelme durumu yoksa İstanbul Park'a tek İETT hattı dışında (133GP) ulaşım imkânı yok. Nish Auto merkezi konumda olmasa da Marmaray durağına yürüme mesafesinde.
Teşekkürler beyler. O vakit Nish daha mantıklı duruyor ulaşım seçenekleri açısından. Ben arabayla gelmeye çalışacağım ama durumlar belli de olmaz. Şimdilik Nish'e verdim o zaman oyumu.bir avrupalı için anadolu yakası ütopya gibi bir şeydir birileri var ama sadece hayal ediyoruz daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum tuzla dediğimiz yer istanbulun çıkışı sayılır ulaşım çok zor bakırköye ise her yerden gidebilirsin
Nish yakın diyor herkes en azından toplu tasımaya yakınmışMadem ikisi de uzak İstanbul Park olsun görmedik demeyiz