Yandık yandık İstanbul Park olursa ulaşım sponsorum olur musun @Alcantara ? Anladığım kadarıyla alcantara koltuklu bir araba gideceğiz doğru değil mi ?
İstanbul Park'ta gece geç saatte vahşi hayvanlar kobralar pitonlar var o dikkate alınmalı.Nish yakın diyor herkes en azından toplu tasımaya yakınmış
İstanbul Park da ankaraya yakın onlar eve gidene kadar ben ankaraya varırımNish yakın diyor herkes en azından toplu tasımaya yakınmış
Canımız bu şekilde istedi diktatör rejimBurada neden sadece adminler tepki ( beğeni, haha vs. ) bırakabiliyor ?
Ben oy kullanmak isterdim ama İstanbul'lu olmadığımız için bu bölgelerin hangisine ulaşım daha kolaydır, hangisi üyeler için daha iyidir bilemediğimden sonuca etki etmek istemiyorum. İstanbul'u bilen hayırsever biri bu iki mekanı karşılaştırarak anlatırsa ona göre mantıken bir karar veririz.
Yaw harbi takıldın mı buna yaBurada neden sadece adminler tepki ( beğeni, haha vs. ) bırakabiliyor ?
Nisan'a kadar Renault Twizy alma planım gerçekleşirse seni uçan halıyla götüreceğimYandık yandık İstanbul Park olursa ulaşım sponsorum olur musun @Alcantara ? Anladığım kadarıyla alcantara koltuklu bir araba gideceğiz doğru değil mi ?
Oha süper olur o zaman ben bile istanbul parka oy verebilirimNisan'a kadar Renault Twizy alma planım gerçekleşirse seni uçan halıyla götüreceğim
@efsoduyarBurada neden sadece adminler tepki ( beğeni, haha vs. ) bırakabiliyor ?
Teşekkürler. Bu ulaşım bilgilerini birazdan ilk sayfaya ekliyim merak edenler içinİstanbulpark'a ulaşım için Pendik'ten KM28 hatlı otobüs yada Okan Üniversitesine giden minibüsleri kullanabilirsiniz.
Ne demekTeşekkürler. Bu ulaşım bilgilerini birazdan ilk sayfaya ekliyim merak edenler için
Aman aman girme oralara
Eyvallah hocam. İstanbulpark normalde bana daha yakın ama toplu taşıma Nish'te daha uygun durduğu için ona oy verdim. Toplu taşımayı kullanan daha çok olacaktır diye tahmin ediyorum.Nish Auto, Veliefendi Hipodromu'nun yolunda. Benim çok sevdiğim(!) Peugeot bayi/servislerinden biri kapandı onun yerine açıldı. Marmaray ile çok rahat gelinir. Eminönü tarafından gelecekler Marmaray'a binmek istemezse sahilden geçen otobüslerle çok rahat gelebilir (BN1, BN2, 81 vs.). İDO çok seyrek artık ama onunla gelen olursa yine biraz yürümek durumunda kalsa da yürüyerek gelebilir.
Yalnız, araçla gelmek isteyen çok kişi olursa yer orayı kaldırmaz.
İstanbul Park'ın ise adı İstanbul, kendi İstanbul'da değil.
İto rallisinde istanbul park ve çevresindeki tarlalarda bulunma tecrübeme dayanarak söylüyorum yok öyle bişeyNot: İstanbul Park'ın oralarda piton kobra vs. var.
Herkesin sınırsız oy değiştirme hakkı var.
Değişik bir yönetim tarzıCanımız bu şekilde istedi diktatör rejim