4 Dolar + KDV Kim geçmek ister

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Yanlışım var ise beni düzeltin. Yeni avrasra tünelimiz, istanbulun iki yakasını 4 dolar + kdv ile birleştirecekmiş.
Sorum şu, 4 dolar + kdv 16,5 TL ediyor. Ayrıca her gün işe gidip gelen biri ayda 430 tl ödemek zorunda kalacak.
Siz bu 5 km lik tünele kullanırmısınız.
Ayrıca bilmek istiyorum, 4 dolar + kdv ödeyince cift yönlümü veriyoruz. Yoksa her geçiş 4 dolar + kdvmi.

Merhabalar, kendi sitesinde şöyle yazıyor:
Tünel ücreti ne kadar olacak? Her iki yönde de ödeme yapılacak mı?
Tünel geçiş ücreti otomobiller için 4 dolar + KDV, minibüsler için 6 dolar + KDV karşılığı Türk Lirası seviyesinde olacak. Her iki yönde de ödeme yapılacak.

Tünelin internet sitesi olması da ilginç tabii.
http://www.avrasyatuneli.com.tr/tr/sikca-sorulan-sorular

yakarsa-dunyayi-garipler-yakar_753757.jpg

Merhabalar, kendi sitesinde şöyle yazıyor:
Tünel ücreti ne kadar olacak? Her iki yönde de ödeme yapılacak mı?
Tünel geçiş ücreti otomobiller için 4 dolar + KDV, minibüsler için 6 dolar + KDV karşılığı Türk Lirası seviyesinde olacak. Her iki yönde de ödeme yapılacak.

Tünelin internet sitesi olması da ilginç tabii.
http://www.avrasyatuneli.com.tr/tr/sikca-sorulan-sorular

yakarsa-dunyayi-garipler-yakar_753757.jpg
bunun parasını veren halka bu sekılde odetmek garıp geldı bana

Sirkeci-Harem arabalı vapurunu kullananlara alternatif olacaktır. Tünel daha pahalıya gelecek+yakıt masrafı olacak ancak zaman olarak baya fark edecektir. Bu tünelin akıbetinin Körfez köprüsü gibi olacağını zannetmiyorum, kullananlar olur.

Bak şimdi çok güzel oldu, 430 x 2 = 860 tl oldu. ben ayda 2000 km yol için 400 tl yakıt parası veriyorum. Altı üstü tünel. Neden dolar krizi yaşadığımız belli oldu. Ülkenin tüm dolar gücü köprülere akıyo...

aşırı tercih edileceğini zannetmiyorum. vatandaş ucuz diye genelde köprülere yönelir.

Bizim halkımız da siyasilerimiz de sever malla mülkle gösteriş yapmayı. Kimin parasıyla yapmış, nasıl yapmış, hangi şartlarda yapmış pek önemli değil. Hesap sorabilen olmadığı gibi 'onlar bizi temsil ediyor tabii ki binecekler' diye ancak bir gerizekalının akıl düzeyine sahip kişiler bunların yaptıklarını meşrulaştırabilir.

Son düzenleme:
Bizim halkımız da siyasilerimiz de sever malla mülkle gösteriş yapmayı. Kimin parasıyla yapmış, nasıl yapmış, hangi şartlarda yapmış pek önemli değil. Hesap sorabilen olmadığı gibi 'onlar bizi temsil ediyor tabii ki binecekler' diye ancak bir gerizekalının akıl düzeyine sahip kişiler bunların yaptıklarını meşrulaştırıyor.

Audi ve Mercedes'in yanına Passatmı çeksin abi..

Konuyu oluşturan arkadaşın son cümlesini okuyunca, bu konuda sıkça mağduru oynayan bizler için küçük bir gülücük attım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...