4 Dolar + KDV Kim geçmek ister

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir gün gelecek bu millet, bu halk uykudan uyanacak. Kimlerin bizi nasıl kandırdığını anlayacak. Belki iş işten geçmiş olur ama kenetlenmeyi başarabildiğimiz gün, gözlerimizi açabildiğimiz gün tekrar ayağa kalkmayı başarabileceğiz inşaallah.

O gün çok yakın hocam....

Kaçmak bize yakışmaz. Bu çomar sürülerine doğruyu anlatana kadar devam edicez. Gerekirse o kas kafalarına vura vura.
hocam ben denızcıyım ıstersem herhangı bır ulkeye gıder kafama gore yasarım ama ınsan dogup buyudugu yerı bırakamıyor. bana kucuklukten berı vatan sevgısı bu toprakların uzerınde yururken duyulması gereken saygı ve mınnet ogretıldı. her sabah ısteye ısteye gıderdım kucukken andımızı okumaya.oysakı benım dogup buyudugum yere gavur dedıler.

Bir gün gelecek bu millet, bu halk uykudan uyanacak. Kimlerin bizi nasıl kandırdığını anlayacak. Belki iş işten geçmiş olur ama kenetlenmeyi başarabildiğimiz gün, gözlerimizi açabildiğimiz gün tekrar ayağa kalkmayı başarabileceğiz inşaallah.
Uyumak değil ki bu kısaca "çıkar ilişkisi" Eski manitamın anne ve babası fakirdi bundan 7-8 yıl falan önce akpye katıldılar annesi bi anda hemşire oldu babası ise denizlinin bir ilçesinde belediye başkan yardımcısı. Tesadüf mü? :)

Uyumak değil ki bu kısaca "çıkar ilişkisi" Eski manitamın anne ve babası fakirdi bundan 7-8 yıl falan önce akpye katıldılar annesi bi anda hemşire oldu babası ise denizlinin bir ilçesinde belediye başkan yardımcısı. Tesadüf mü? :)
hangi ilçeymiş o ? denizliden katılıyom açun abi bitbax yapçam :)))

hocam ben denızcıyım ıstersem herhangı bır ulkeye gıder kafama gore yasarım ama ınsan dogup buyudugu yerı bırakamıyor. bana kucuklukten berı vatan sevgısı bu toprakların uzerınde yururken duyulması gereken saygı ve mınnet ogretıldı. her sabah ısteye ısteye gıderdım kucukken andımızı okumaya.oysakı benım dogup buyudugum yere gavur dedıler.
Biliriz biz gevur diyenleri, ben de bodrumda ikamet ediyorum. Kışın namusluyum diye geçinenler yazları istediklerini yapıyorlar orda ve gavur olmuyorlar :)

Bu dediğin çok doğru ama bu sadece o siyasilere oy verenlerin bir kısmıdır. Bir de gerçekten neyin ne olduğunu fark edemeyen, cahillik yahut yarı cahillikten inanan kesim de var. Çıkarı gereği yanaşan zaten haindir, ama cahilliğinden dolayı anlayamayanların gözleri bir gün açılacak.. Dediğim gibi belki çok geç kalınacak ama o gözler açılacak ve biz tekrar ayağa kalkacağız hayırlısıyla.

Zorla ve aldatmacayla sevgili vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve ülkenin her köşesi fiili olarak ele geçirilmiş olabilir. Bütün bu koşullardan daha acıklı ve daha korkunç olmak üzere, ülkenin içinde iktidara sahip olanlar aymazlık ve sapkınlık ve hatta hainlik içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, kişisel çıkarlarını istilacıların siyasi emelleriyle birleştirebilirler. Ulus, yoksulluk ve sıkıntı içinde yorgun ve bitkin düşmüş olabilir.
Ey Türk geleceğinin evladı!
İşte, bu durum ve koşullar içinde bile görevin, Türk bağımsızlık ve cumhuriyetini kurtarmaktır!
Muhtaç olduğun güç, damarlarındaki soylu kanda mevcuttur!
Nutuk'un tanıtım bültenidir bu arada. Bilmeyen arkadaşlar için bırakalım şuraya. Nutuk'u kac kere okuduğumu inanın hatırlamıyorum. Okumayan arkadaşlar, bir kez okusanız...

Başka ülkeye yerleşmek çözüm değil ve bize yakışmaz ağalar.Ben ülkemi,yaşadığım şehri ve milletimi seviyorum.Cahil,okumayan kesim benim ülkemi terketmeme sebep olamaz.Devranın döneceği günler çok uzak değil buna içtenlikle inanıyorum.Okumayan,cahil kesimde toplumdan dışlandıkça birşeylerin farkına varacak biraz geç olacak evet ama olsun..

Son düzenleme:
Zorla ve aldatmacayla sevgili vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve ülkenin her köşesi fiili olarak ele geçirilmiş olabilir. Bütün bu koşullardan daha acıklı ve daha korkunç olmak üzere, ülkenin içinde iktidara sahip olanlar aymazlık ve sapkınlık ve hatta hainlik içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, kişisel çıkarlarını istilacıların siyasi emelleriyle birleştirebilirler. Ulus, yoksulluk ve sıkıntı içinde yorgun ve bitkin düşmüş olabilir.
İşte, bu durum ve koşullar içinde bile görevin, Türk bağımsızlık ve cumhuriyetini kurtarmaktır!
Nutuk'un tanıtım bültenidir bu arada. Bilmeyen arkadaşlar için bırakalım şuraya. Nutuk'u kac kere okuduğumu inanın hatırlamıyorum. Okumayan arkadaşlar, bir kez okusanız...
İşte bahsettiğim inanç ve uyanış tam da budur hocam. Atatürk'ün sevilmemesinin, kötü gösterilmesinin sebebi de bu yazılanlarda kendilerini gören güç sahibi hainlerin ve ülkede gözü olan işgalci devletlerin çabalarıdır. Ama dediğim gibi bu cumhuriyet kurtarılacak, tekrar ayağa kalkacağız.

Bir Türk Tarihi ile ilgili düzgün bir kitap alın ve okuyun.Düşüncelerini benimsediğimiz,yoluna baş koyduğumuz Atalarımızın neler yaptığına bir bakın her daim İnsanların inançlarını kullananlar,Milliyetçiliği ayaklar altına alan üç beş karaktersiz topluluğu vardı.Sonları ise hep aynı oldu.Saygılar...

anlayabılmek ıcın bırden fazla okudugumu bılırım her okudugumda farklı bır anlamı daha olduguna farkına varmam oldukca vaktımı almıstı

Yahu bjk 2 gol yedi ona buz kesmişken döndüm baya yorum gelmiş :D :D Valla sizinle şu sohbetten ne kadar mutlu olduğumu anlatamam, umutlarımızın tükenmemesi için güzel insanlar tanımış oldum sağ olun var olun.

Bizim çabamızın adı Türkiye Cumhuriyeti...

Yahu bjk 2 gol yedi ona buz kesmişken döndüm baya yorum gelmiş :D :D Valla sizinle şu sohbetten ne kadar mutlu olduğumu anlatamam, umutlarımızın tükenmemesi için güzel insanlar tanımış oldum sağ olun var olun.

Bizim çabamızın adı Türkiye Cumhuriyeti...
Uzun zamandır düşünen, aklı başında sizin gibi insanlara denk gelmemiştim gerçekten. Bize özgür biçimde iletişim kurmamıza izin veren @and ve @sinan 'a teşekkür ederim. @Berkinka seni de unutmadık :D

Evet işsizim. @Berkinka kardeşim seviyorum seni takılıyorum sakın yanlış anlayıp banlama bak ahahahah
PicsArt_12-06-11.45.03.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...