hahahahahahah o malum olayı da biliyorsundurHugo ve tolga abi
hahahahahahah o malum olayı da biliyorsundurHugo ve tolga abi
Bilmez miyim gerçek mi değil mi diye hala tartışılıyordu konusu acildigindahahahahahahah o malum olayı da biliyorsundur
O zamanlardan bir suru sey sakladim walkman vs de en efsanesi 2005 model ipod.o zamanlar renkli ekran modaydi be.tornavidayla kanal ayarı yapılan tahmini 55 ekrana yakın bi tvmiz vardı markasını unuttum, bi gün annem uyuyor babam da evde yokken canım sıkıldı aldım elime tornavidayla ayar yapıcam diye. Çok bastırmışım tüm tuşlar içine göçtü. Kendim tamir etmeye çalıştım tuşların oturduğu yeri de kırdım. Babam gelene kadar n ası saklandım hatırlamıyorum ama gelince güzel laflar yedim.
ps1 ney la? Zengin işi o. Çılgın bedişim yok başka işim )Abi 97'liyim ama ağır meybuz hastasıyımdır bide çet kola
Ataride az mario oynamadık PS1'in açılış müziği de bilinçaltıma işlemiştir bi kötü olurum aklıma geldikçe
Pazar süprizi çılgın bediş vs hayal meyal aklımda
Bozuk kart satan ibiş oyuncakçı senide umutmadım
Ekli dosyayı görüntüle 5953 Ekli dosyayı görüntüle 5954
Bunlar da ilk nesil cep telefonları. Sağdaki Nec marka telefonunun antenini çekmeyince doğru düzgün konuşamazdık
Ben siemensle baslamistim. En son sx1 symbian isletim sistemli efsane telefonunu alarak nokia ya gecmistimnokiacıydık biz. 3110 ilk telefonumuz baya takoz gibiydi, sonra 5110 3210 3310 3410
Sonraları biz de nokia, siemens, ericsson diye gittik ama o dediğim telefonlarlar özellikle de Nec ilk cep telefonu olabilir. Şirket üzerine alınmıştı da ilk defa cep telefonu görmüştüm ben, hatta cep telefonu diye bir şeyin olduğunu bile bilmiyordum düşün öyle eski o telefonnokiacıydık biz. 3110 ilk telefonumuz baya takoz gibiydi, sonra 5110 3210 3310 3410
Abi ne heyecanlanirdim ya. O zamanlar ameliyat olmustum ufak hemen gidip almislardi rehberde var tek tuk kisi zaten oyunlari falan vardi. Ya nokia idi galiba polifonik yanlis yaziyorsam affola almak icin sms attim diyede dayak yemistim simdi hatirladim ne cok yemisiz beSonraları biz de nokia, siemens, ericsson diye gittik ama o dediğim telefonlarlar özellikle de Nec ilk cep telefonu olabilir. Şirket üzerine alınmıştı da ilk defa cep telefonu görmüştüm ben, hatta cep telefonu diye bir şeyin olduğunu bile bilmiyordum düşün öyle eski o telefon
90lar denince İki şey aklıma geliyor, R34 ve NSX
Biraz daha yakın geçmiş olsada sonlarına yetişebilsem de bunları unutursam kalbim kurusun.
Lan bende muzikli direksiyon vardi kirmizi evde onu cevirir oynardik ne msn niolm msn winamp falan bunlar daha dünki olaylar 2000ler başlığına gel sen
Benim ilk telefonum siemesn a50 idi mavi bişey Sonraları nokia'ya döndüm ama o polifonik melodi için ne kontör harcardık var ya hey gidi.Abi ne heyecanlanirdim ya. O zamanlar ameliyat olmustum ufak hemen gidip almislardi rehberde var tek tuk kisi zaten oyunlari falan vardi. Ya nokia idi galiba polifonik yanlis yaziyorsam affola almak icin sms attim diyede dayak yemistim simdi hatirladim ne cok yemisiz be
Sonraları biz de nokia, siemens, ericsson diye gittik ama o dediğim telefonlarlar özellikle de Nec ilk cep telefonu olabilir. Şirket üzerine alınmıştı da ilk defa cep telefonu görmüştüm ben, hatta cep telefonu diye bir şeyin olduğunu bile bilmiyordum düşün öyle eski o telefon
Deme yav o kadar yaşlandınız mı abiLan bende muzikli direksiyon vardi kirmizi evde onu cevirir oynardik ne msn ni