Benim ilk telefonum siemesn a50 idi mavi bişey Sonraları nokia'ya döndüm ama o polifonik melodi için ne kontör harcardık var ya hey gidi.
ilk telefonum nokia 3110
Benim ilk telefonum siemesn a50 idi mavi bişey Sonraları nokia'ya döndüm ama o polifonik melodi için ne kontör harcardık var ya hey gidi.
onlarda kendi zil sesini yap var bir kere guzel bisi yapamamistim hicBenim ilk telefonum siemesn a50 idi mavi bişey Sonraları nokia'ya döndüm ama o polifonik melodi için ne kontör harcardık var ya hey gidi.
Bu telefon bir ara herkeste vardı. Kadınlar şu öndeki pembemsi renk ile sarıyı çok kullanıyordu. Erkeklerde de genelde mavi ve yeşil vardıAbinonsekiz vardı ericsonn, tuş takımının üstündeki rengi değişen bölüme çok şaşırmıştım ilk gördüğümde antende bi şerit vardıonla aynı renkti
edit: bu abinonsekizin bi üstüydü galiba pardon
Hakan 30 oldu olacak isteDeme yav o kadar yaşlandınız mı abi
Y
onlarda kendi zil sesini yap var bir kere guzel bisi yapamamistim hic
98 90ları pek göremedim benr34 98 2002 model o, 90lar bitmiş sayarım ben kaç doğumlusun
Hey gidi 5.kattan aşağı apartman boşluğunda merdiven korkuluklarına çarpa çarpa aşağı düştü de bam diye yere vurduğunda telefon hala çalışıyordu Eskiler çok sağlamdı hatta gereksiz sağlamdıilk telefonum nokia 3110
Lan bende muzikli direksiyon vardi kirmizi evde onu cevirir oynardik ne msn ni
Deme yav o kadar yaşlandınız mı abi
Aynen onu ben de beceremezdim, sonunda olan kontörcüklere olurduY
onlarda kendi zil sesini yap var bir kere guzel bisi yapamamistim hic
Hey gidi 5.kattan aşağı apartman boşluğunda merdiven korkuluklarına çarpa çarpa aşağı düştü de bam diye yere vurduğunda telefon hala çalışıyordu Eskiler çok sağlamdı hatta gereksiz sağlamdı
Planli eskitme geldi simdi.20 senelik camasir makinamiz var simdikiler max 10 dayaniyor. O zamanlar cabuk tukensin mantigi yoktuHey gidi 5.kattan aşağı apartman boşluğunda merdiven korkuluklarına çarpa çarpa aşağı düştü de bam diye yere vurduğunda telefon hala çalışıyordu Eskiler çok sağlamdı hatta gereksiz sağlamdı
Hakan 30 oldu olacak iste
Ağalar siz yolu yarılamışınız nerdeyseevet yaşlıyım
Hakan 30 oldu olacak iste
Planli eskitme geldi simdi.20 senelik camasir makinamiz var simdikiler max 10 dayaniyor. O zamanlar cabuk tukensin mantigi yoktu
Abinonsekiz vardı ericsonn, tuş takımının üstündeki rengi değişen bölüme çok şaşırmıştım ilk gördüğümde antende bi şerit vardıonla aynı renkti
Bende coca colanin verdiği a 1018 vardi
edit: bu abinonsekizin bi üstüydü galiba pardon
abi bataryası 2 kiloydu zaten asdfasdf hayır okulda telefon yasakken ben bu telefonu cebime saklamıştım, yakalandım haliyle. Hayır niye böle bişi yaparsın ki ufak bişi mi bu asdfasdfaf velimi okula çağırdılar verdiler telefonu bi daha getirmesin dediler. Lan okula getirsem nolacak şu telefonu bi olayı yokki takoz gibi bişi hatta takoz bile bundan kibar
Planli eskitme geldi simdi.20 senelik camasir makinamiz var simdikiler max 10 dayaniyor. O zamanlar cabuk tukensin mantigi yoktu