KAPALI Abilerim yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DouglasAdams

DOKTOR
Destekçi
9,931
Marka
Toyota
Merhaba arkadaşlar. Tatlı bela kafamı kurcalayan bir sorum var.Siz değerli forumdaşlarımın bana yardımcı olabileceğinizi düşünerek bu konuyu açıyorum.
izmirde tıp fakültesi öğrencisiyim evim-okulum mesafesi 20 km hergün ort:50 km yapıcam ayda ort:900-1000 km kadar. 2 yıllık pederi kafaya alma çalışmalarım sonucunda 100 bin bütçe elde edebildim. Mazda CX3 1,5 skayactiv mi ? Yoksa CHR 1.2 turbo dynamic multidrive-s mi önerirsiniz?? İyi günler

Arkadaşlar merhaba.Bugün itibariyle Toyota C-hr Multidrive-s Şimsşek mavisi dynamic paketinden aracımı aldım.Seramik kaplama istediğim için ancak 6 Nisanda arabam elimde olacak.Bana burda yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Haaa bir de siz arabalarınıza isim koyuyor musunuz?Dünden beri isim düşünüyorum yavruma
Hayırlı olsun. Benim arabayı iyi tanırlar, adı Süleyman. :)

Hoş bulduk. Hobilerim gereği arada kamp atmak,yüzmek için asfaltı bozuk bazen mıcırlı yollara giriyorum yüksek olsun ve japon olsun istiyorum o yüzden
Güzel konuymuş, bu mesajınızı görünce mazda cx3 hatta Subaru xv diyecektim.

Arkadaşlar merhaba.Bugün itibariyle Toyota C-hr Multidrive-s Şimsşek mavisi dynamic paketinden aracımı aldım.Seramik kaplama istediğim için ancak 6 Nisanda arabam elimde olacak.Bana burda yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Haaa bir de siz arabalarınıza isim koyuyor musunuz?Dünden beri isim düşünüyorum yavruma

sonra bu mesajı okudum. hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...