Ekli dosyayı görüntüle 53100
kışlıklara geçiş yapıldı, orijinal jant ve sensörlere kavuşuldu tekrardan.
Yalnız sol arka lastikte parmak kadar balon oluşmuş iç tarafta. O yüzden bugün pendikte 1 lastikçiden çıkma lastik aldık - babam bulmuş - .
Dunlop SP Winter Sport 3D . Ne kadar iyi bir lastik bilmiyorum. Üretim tarihi 2020, 98 H endekslere sahip. Alternatif olarak petlas vardı, hamuru falan yumuşaktı ama çok aşınmıştı (kamber + patinaj). O yüzden bunu aldık. Hamuru biraz daha sert ama daha sağlamdı. Söküp takma + balans + lastik 1000 ₺'ye geldi.
Balon olan lastiğin üretim tarihi 2019'muş, önceki sahibinden kalma lastikti (riken snow, diğer üç lastik de öyle). Diş derinliği, hamur yumuşaklığı hâla iyi. Geçen sene sıkıntı yaşamamıştık, bu sene de iyi olur inşallah.
yeni takılan dunlop da ilk izlenim olarak fena değil. Panik fren falan yapmadım, virajlarda kışlığa göre normal bir yığılma var, balans kaynaklı titreme yok.
Yazlık PC7'lerden sonra kışlıkların virajda yaptığı yığılmayı tekrardan tecrübe etmiş oldum. Viraj limitleri içgüdüsel olarak -15 km/h diyebiliriz.
Bunun dışında arka fren balataları bitme seviyesine gelmiş. 1k km kadar daha çıkarır, sonra değişmesi gerekir demişler.
bu kadar.