Ben de gaz yağı kuyruğu zannetmiştim.Meğer benzin mazotmuş.Bu sefer ki zamla millet depo doldurmaya koşmuş gerçekten
bizi bu şekilde düşündürenler utansın..Arabanın deposu dolu fakat son gelen zam; beni stok yapma düşüncesine itti.
Bidonla yakıt almanın bazı prosedürleri var ama depodan mazot çekip tekrar fullemeyi düşündürüyor...
Arabanın deposu dolu fakat son gelen zam; beni stok yapma düşüncesine itti.
Bidonla yakıt almanın bazı prosedürleri var ama depodan mazot çekip tekrar fullemeyi düşündürüyor...
Bunun yaninda marketlerden yag stogu yapmayi dusunuyorumArabanın deposu dolu fakat son gelen zam; beni stok yapma düşüncesine itti.
bizi bu şekilde düşündürenler utansın..
toplamda 3 tl zam gelecek iddiası vardı doğru olacak galiba
Son 10 günde 87 kuruş geldi bile. Cuma için bir 40 kuruş ve üstü daha gelecek iddiası var (Faiz indirimi ve sonrasında kur artışı hızlanırsa bence daha fazlası da mümkün). Ve bu sıfır ÖTV ile geliyor. ÖTV de konursa artık 3TL de kesmez.Kur ve petrolde artış devam ederse iddia edilen 3 tl zam gelebilir
Desene avrupa bizi yine kıskanacak :/avrupada sene sonuna kadar benzin litresi 2 euroyu bulacak diyorlar, kademeli olarak gelecek deniyor.