İndirim değil zam istiyoruz tşk ben küsürat sevmiyoruz düz 10 yapalım mı ha çılgın şey
Pazarda bile konusuluyor artik. 15 yasindaki cocuklar bile ekonomik sorunlari takip eder oldu…Ben halen son akaryakıt zamlarını hazmedemedim beyler. Araba 70 lt mazot alıyor. Bir depo 500 liradan fazla oldu. Gerçekten yazık bize. Bunları haketmedik. Hakkımı helal etmediğim birçok insan var ama burası yeri değil.
Bakalım insanların tepkileri nasıl yansıyacak bazı şeylere. Forum kurallarını bilmediğim için çok açık yazamıyorum. Ama insanlar ne kadar umursuyor onu da bilmiyorum.Pazarda bile konusuluyor artik. 15 yasindaki cocuklar bile ekonomik sorunlari takip eder oldu…
Yani 0'a 0 elde var 0 mı? Son zamları bende hazmedemedim. motosiklet koyacak yerim olsa alacağım ya.
Şafak operasyonu.
şafakta basıp, yatakta asıyorlar...Şafak operasyonu.
Bugün itibariyle kocaelide en ucuz gaz 3.99 oldu Dün 3.64 ten fulledim 1 2 hafta idare eder artık
Mazot da aynı şekilde, sürekli 7.40 vermek öyle zoruma gidiyor ki. Mazot dediğin bu kadar pahalı olur mu? E benim kazancım da bu oranda artmadı. Ülke 1.6 dizel cenneti, 1.6 araçlar bile karma 50 kuruş yakıyor. Bu ülkenin asgari ücretlisinin, memurunun, öğretmeninin araba binmeye hakkı yok mu? Gelişmiş Avrupa ülkelerinde araç bir ihtiyaçtır. Bizde ise lüks haline geldi. Tatil falan yapabilme lüksünü geçiyorum bile. Neyse bu konuda çok doluyum kusuruma bakmayın.
Aynısını paylaşmak için gelmiştim. Mazot 8'e dayanacak.