Lpgye 15 kr zam beklentisi...(Neyseki lpg işine girmemişim). Ben sabitledim , kendimi alıştrdım ,hangi arabaya binersem bineyim kmde 1 tl yakıta odaklanarak biniyorum, rahatım.
Lpgye 15 kr zam beklentisi...(Neyseki lpg işine girmemişim). Ben sabitledim , kendimi alıştrdım ,hangi arabaya binersem bineyim kmde 1 tl yakıta odaklanarak biniyorum, rahatım.
Ya zam olmasin yeterde bunu diyecek hale getirdiler kalemsizlerDepo bitmek üzere, yok mu 3-5 kuruş indirim
Gene yakiyor araba oyleArtık vites boşta incez böyle giderse.
Gene yakiyor araba oyle
Boş yol bulabiliyorsanız sabitleyin tabibu akşamdan itibaren CC yi 120 ye sabitleyip öyle gelicem artık eve... Tüketimi 4 lere çekmenin vakti geldi
Boş yol bulabiliyorsanız sabitleyin tabi
Edit: 60 değildir o 60 olsa duramazsın abi ''%55(+1-1) ''4 silindirli olunca evet yakıyorda, benim, vitesde inerken 1,8 litre , boşta giderken 0,8 litre yakıyor. %60 tasarruf demek.
Not : Tabi vitesde inmeyi tercih ederim. Güvenlik açısından
Kafadan hesaplayıp yuvarladım... AncaEdit: 60 değildir o 60 olsa duramazsın abi ''%55(+1-1) ''
3.35 e yakıt alan 6,42 litre yazan adamsın abi işin içinde yuvarlama görünce dayanamadımKafadan hesaplayıp yuvarladım... Anca
3.35 e yakıt alan 6,42 litre yazan adamsın abi işin içinde yuvarlama görünce dayanamadım
3,35 liralık lpg dolum fişi hatırlıyorum3,35 Lira değil. Okadar pahalı gaza para vermem. 2,89 liradan alıyordum en son.
3,35 liralık lpg dolum fişi hatırlıyorum
gelire oranla bakmak lazımAvrupa'da benzin fiyatları...http://tr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/Europe/
Haklısın geyik başlığında muhabbeti döndü ondan paylaştım zatengelire oranla bakmak lazım