Yani yılda bir depo benzin hediyeshell club smart kartla aylık max. 226 puan yapar. O da hep v power alırsan. Club smart kartı 500 puana 5 tl yakıt veriyo. Yani ayda 5 tl yakıt bile kazanamıyorsun. Ne kadar kârlı bilemem kullanmak sana kalmış abi.
Yani yılda bir depo benzin hediyeshell club smart kartla aylık max. 226 puan yapar. O da hep v power alırsan. Club smart kartı 500 puana 5 tl yakıt veriyo. Yani ayda 5 tl yakıt bile kazanamıyorsun. Ne kadar kârlı bilemem kullanmak sana kalmış abi.
yılda 1 depo bile yapmıyor max. 20 30 tl falanYani yılda bir depo benzin hediyeŞaka gibi
4.75 e mazot alalım ohh mis vallaha ağır sovücem şimdiMotorine 13 kuruş zam geliyor ahali. Bugün depoları doldurabilirseniz doldurun.
O2 li araba çıksa ve sen alsan abi; nefesimizden de vergi alacaklar demek iyi günler..Beyler sanırım benim suçum. 1 yıl kadar önce benzinli araba aldım. Aldığım zaman benzin 4,75 civarlarındaydı. Ben aldıktan sonra 5'in üstüne fırladı ve hiç düşmedi.
Dedim böyle olmayacak, dizel alalım bari litre fiyatı daha ucuzdur....![]()
Valla bana göre vaziyet alacaksanız söyleyim, bu aralar hybrid otomobil ilanlarına baya vakit harcıyorumO2 li araba çıksa ve sen alsan abi; nefesimizden de vergi alacaklar demek iyi günler..
Onlara olan olmuş hocam gereksiz mtv veriliyor..Valla bana göre vaziyet alacaksanız söyleyim, bu aralar hybrid otomobil ilanlarına baya vakit harcıyorum![]()
Zaten bir gün herkes sabah trafiğinde 15 dk kontak kapatıp anahtarı tavanın üstüne koymalı maksat halkın da sesinin çıktığını gösterip hissedirmek.Ama nerede öyle protesto...Hep beraber Hypermiling yapalım, Ulusal otobanlarda 60 km hızla gidip, sorun yaratalım. Bahanemizde benzin pahalı olsun.
![]()
Sağol knki depo yarıdaydı doldurdum 2.5tl kardayım o parayla bi çiğ köfte ısmarlayayım kendimeMotorine 13 kuruş zam geliyor ahali. Bugün depoları doldurabilirseniz doldurun.
Cigkofteye de zam geldi Saitte 3.00TL olduSağol knki depo yarıdaydı doldurdum 2.5tl kardayım o parayla bi çiğ köfte ısmarlayayım kendime![]()