Akaryakıt Fiyatları

Screenshot_2017-09-26-11-29-12.png

Beyler sanırım benim suçum. 1 yıl kadar önce benzinli araba aldım. Aldığım zaman benzin 4,75 civarlarındaydı. Ben aldıktan sonra 5'in üstüne fırladı ve hiç düşmedi.
Dedim böyle olmayacak, dizel alalım bari litre fiyatı daha ucuzdur.... :(
O2 li araba çıksa ve sen alsan abi; nefesimizden de vergi alacaklar demek iyi günler..

İnsanlar ülkeme yardım yapıyorum ne güzel isterse 10 lira olsun diyor duygulanıyorum ama bir bakıyorum ki adam 5 milyar liraya ikinci sarayını yaptırıyor bunu bizim sayemizde yaptırıyor. İhtiyacı olan insanlara, kuruluşlara 5 lira bağış yapmıyoruz ama adama saray yaptıracak bağış yapıyoruz resmen

Son düzenleme:
Hem bu dünyada, hem öbür dünyada hakları olmayan tüm paralar, hakkını yedikleri tüm insanların ahı kendilerinden acılar içinde çıksın inşaallah. Bu milleti soyup soğana çeviren ve milletin sırtından lüks içinde yaşayan herkesin acılar içinde ölmesini, acılarının devamını da ebediyyen öbür dünyada çekmesini diliyorum. Bunlara bu fırsatı seve seve veren güruh ise bugün ve gelecekte tüm bunların bedelini inşaallah sadece kendileri öderler. Başkalarının cahilce, çıkarcı şekilde yapmış olduğu seçimlerin bedelini inşaallah bizler değil onlar öder.

Lpgye 15 kr zam beklentisi...(Neyseki lpg işine girmemişim). Ben sabitledim , kendimi alıştrdım ,hangi arabaya binersem bineyim kmde 1 tl yakıta odaklanarak biniyorum, rahatım.

Son düzenleme: