500 km gidemezsin40,5 litre yakıt aldım. 225 lira hafifledim. Tavsiye ederim.
500 km gidemezsin40,5 litre yakıt aldım. 225 lira hafifledim. Tavsiye ederim.
150 lira---> 500 km zar zor?Mazot 5.10 lira olmuş, ayıptır yahu. Depoyu fulledim kaçtı yine 150 lira
He vallahi 500'ü göremedim şehir içinde. Sıfırlarken de km'ye bakmadım. Geçen hafta 420 küsürdü işte 450'ye falan gelmiştir yakıt alırken.150 lira---> 500 km zar zor?
Pek bir özgüvenli gördüm panpa seni. 850 km menzil verdi. Hayırdır 500 falan filanlar?? Kıskanıyor musun beni yoksa??500 km gidemezsin
sadece 40 litreyle 800 git benden sana bir depo(ş.içi) şimdi izmire gelirsin falan mazallaPek bir özgüvenli gördüm panpa seni. 850 km menzil verdi. Hayırdır 500 falan filanlar?? Kıskanıyor musun beni yoksa??
Uzun yolda giderim ama şehir içi imkansızsadece 40 litreyle 800 git benden sana bir depo(ş.içi) şimdi izmire gelirsin falan mazalla
Hocam selam. Üç seferdir yakıt alıp giriyorum uygulamaya ama hala kaç lt yaktığını göremiyorum. Profil linkim bu:Ben son 5 6 depodur BP takılıyorumda, yakıt tüketimleri normal çıkıyor.
Son 6-7 depo bp .
https://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/762370.html
Hocam selam. Üç seferdir yakıt alıp giriyorum uygulamaya ama hala kaç lt yaktığını göremiyorum. Profil linkim bu:
https://www.spritmonitor.de/en/user/sefaozc.html
Yalnız mesela "board computer" bölümünü doldurmuyorum. Ama en lazımlılarını dolduruyorum, neden görünmüyor acaba ortalamam?
Anladım hocam. Peki mesela ben aracım yakıtı tamamen bitmeden dolduruyorum, daha doğru hesaplaması için sonuna kadar kullanmam mı gerekiyor benzini, böyle menzil 10 km'ye düşene kadar falan?Depoyu 50 50 doldurğun için, benzin fiyatlarıda sürekli değiştiğinden, sistem ortalamayı cıkaracak yeterince dataya sahip değil. bir kereye mahsus deponu fulle, sonra yine 50 50 doldurmaya devam et , ortalama çıkarmaya başlıyacakdır.
Bir de tüm bilgileri doldurmama gerek yok sanırım, mesela en alt kısmı?Anladım hocam. Peki mesela ben aracım yakıtı tamamen bitmeden dolduruyorum, daha doğru hesaplaması için sonuna kadar kullanmam mı gerekiyor benzini, böyle menzil 10 km'ye düşene kadar falan?
Bir de tüm bilgileri doldurmama gerek yok sanırım, mesela en alt kısmı?
Partly full seçeneği az doldurma kısmı oluyor değil mi?Sen kafana göre deponu doldur, o program bulup çıkarır ne kadar yakıt yaktığını. Arabanın kmsini, yakıtın litresini ve yakıt bedelini yazman yeter. Gerisine gerek yok.
Not : ama depo full doldurduysan fulu seç , az doldurduysan azı seç.
Evet.Partly full seçeneği az doldurma kısmı oluyor değil mi?
en son ne zaman depoyu fullediniz
13 gün önceBugün rekor kırdım. Arabama ilk kez 230 litrelik benzin koydum.
olum o nasıl para öyle ne bu zenginlik 5.68x230=1306 tl 40 kuruş13 gün önce
olum o nasıl para öyle ne bu zenginlik 5.68x230=1306 tl 40 kuruş