bi kaç sene öncesine kadar "yav düz 5 lira olsun da hesaplaması kolay olur ehehe" diye geyik yapıyoduk hey gidi günler be
ağlayacak halimize gülüyoruz ya la....
bi kaç sene öncesine kadar "yav düz 5 lira olsun da hesaplaması kolay olur ehehe" diye geyik yapıyoduk hey gidi günler be
ağlayacak halimize gülüyoruz ya la....
Artık sırayla zam yapıyorlar. En son sıra lpg'deydi. Sonra tekrar döner benzin-motorin-lpg sırasıyla yaparlar. Aralara da gazyağı, fuel-oil filan sıkıştırıyorlar.17-20 Kasım 2017 tarihlerinde benzin ve motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor.
Ürkütüyor
Bu gece benzinde 6-8 kuruş aradı indirim beklenmekteymiş. Darısı motorinin başına.
Onu geri alirlar zaten yarin obur gun gelir 12 kurus rahatlarizBu gece benzinde 6-8 kuruş aradı indirim beklenmekteymiş. Darısı motorinin başına.
Abi gostermelik bu 6 lira oluncaya dek rahat yok onlara. Insallah 10 lira olur vallahi cok mutlu olurum yaPetrolün varil fiyatı artıyor.dolar ,Euro son hızla yukseliyor.benzine indirim geliyor.cok farklı bir ülkeyiz yemin ediyorum.
Abi naptın 500 liraya depo mu dolar 500 ne laaaAbi gostermelik bu 6 lira oluncaya dek rahat yok onlara. Insallah 10 lira olur vallahi cok mutlu olurum ya
Insallah 10 olur bu millete layik hacim. Cebinde bes kurus kalmasin borc yapamayacak hale gelirler insallah anca o zaman akillanirlarAbi naptın 500 liraya depo mu dolar 500 ne laaa
Bu gece benzinde 6-8 kuruş aradı indirim beklenmekteymiş. Darısı motorinin başına.
bunu ben lpg diye okudum bi kaç sitede
İndirim geliyor. KudurunYuppiiiiii zam geliyor. Çocuklar gibi şen bir haldeyim. Zam istiyoruz zam!!!!
Halk protesto etmez. Edemez. Ederse de en fazla 1 gün eder, 2. gün hayatın dayatmalarına boyun eğip mecbur trafiğe çıkarlar. Daha önce birkaç kez denendi, hiçbiri 1 günden fazla sürmedi.O değil hani böyle kuruş kuruş çıkıp, düşüyor ya bir gün çıkıp deseler ki benzin 11tl mazot 10tl lpg 5tl deseler birden olan bu artışa karşı halk protesto eder mi?Eğer ederlerse şimdiden öyle bir zam istiyorum hepimizin ruh sağlığı için.