Yav şu resmi her gördüğümde yazısını okumadan benzin zammı aklıma geliyor artık, sanattan soğuttu yemin ediyorum normal yaz artık şu zamları psikolojim bozuldu :d
Yav şu resmi her gördüğümde yazısını okumadan benzin zammı aklıma geliyor artık, sanattan soğuttu yemin ediyorum normal yaz artık şu zamları psikolojim bozuldu :d
Arkadaşlar sanırım benim yüzümden. Benzinli araba aldım bugün. Kusura bakmayın.
Aynısını 5 liranın hemen altındayken demiştim, huzurum çok kısa sürdü6ya yuvarlasalar gerçek huzuru bulacağım
Artik yeni hedefimiz 7 beyler
BURADA MİYİZ ANKARAAAA, SESİNİZİ DUYAMİYORUUUUM
mis valla 140 bine çiçek gibiBıdık + bir miktar paraya pil kirasız bir Zoe mi baksam ne yapsam.
Böyle yazınca aklıma Holosko geldi.
Ya abi git kömürle çalışan buhar motorlu bişey al yeter bulaşma bize..Arkadaşlar sanırım benim yüzümden. Benzinli araba aldım bugün. Kusura bakmayın.
Saçmalama, biz evde kömür yakıyoruz. MahvoluruzYa abi git kömürle çalışan buhar motorlu bişey al yeter bulaşma bize..
Ya abi git kömürle çalışan buhar motorlu bişey al yeter bulaşma bize..
Bi ara elektriğe mi geçsem diye düşünüyodum. Sonra bi anda evdeki ampuller korku filmlerindeki gibi yanıp yanıp sönmeye başladı. Dedim bari Tesla reyisi mezarında rahat bırakayım.Saçmalama, biz evde kömür yakıyoruz. Mahvoluruz
bizim arabamız yoh ki arabası olan düşünsün.çarşambadan geçerli dizele zam varmış diyooolllaaaaaaaaaaaaaa
Bizim arabamız benzinli , dizel olan düsünsünçarşambadan geçerli dizele zam varmış diyooolllaaaaaaaaaaaaaa
çarşambadan geçerli dizele zam varmış diyooolllaaaaaaaaaaaaaa
Ohh 2 3 güne taunusun yanına gidiyodum tam
Olsun panpa benzinde kullanirsin nasıl olsa benzine zam gelmemiş .Ohh 2 3 güne taunusun yanına gidiyodum tam