Ya siz 50TL'ciler nasıl hep 50₺'lik alıyorsunuz? Ben geçen bir kere aldım, benzin ışığı sönmedi. Arabamdan utandım O gün utancımdan 275₺'lik benzin aldım toplamda, 3 gün sonra da işte... indirim...Ben hep 50TL lik aldigim için yine etki etmiyor.
Ya siz 50TL'ciler nasıl hep 50₺'lik alıyorsunuz? Ben geçen bir kere aldım, benzin ışığı sönmedi. Arabamdan utandım O gün utancımdan 275₺'lik benzin aldım toplamda, 3 gün sonra da işte... indirim...Ben hep 50TL lik aldigim için yine etki etmiyor.
bizde de 50tllik alıyoruz çeyrekten yarıma çıkıyorDU.Ya siz 50TL'ciler nasıl hep 50₺'lik alıyorsunuz? Ben geçen bir kere aldım, benzin ışığı sönmedi. Arabamdan utandım O gün utancımdan 275₺'lik benzin aldım toplamda, 3 gün sonra da işte... indirim...
Tabii adam taunusla yanlayacak o kadarLpg ye indirim mindirim yok mu yakın tarihte
10 gün sonra ispartaya gidecem taunus yok malumTabii adam taunusla yanlayacak o kadar
En son 16 kuruş indi yahu sıra Mazotta.Sırasıyla gidiyor, borsa gibi çok zevkli sıra sıra inip biniyorlar, hak geçmiyor.Lpg ye indirim mindirim yok mu yakın tarihte
Zaten uzun yoa çıkınca lpg pahalı değil 2 70 ir 2 80 arasında. Ama şehir içine girince ne hikmetse en ucuz 3 19 po'daEn son 16 kuruş indi yahu sıra Mazotta.Sırasıyla gidiyor, borsa gibi çok zevkli sıra sıra inip biniyorlar, hak geçmiyor.
Ispartanın Burdura taraf çıkışında bi total varya, orası Türkiyedeki ve doğal olarak da dünyadaki en pahalı yakıtı satıyor olabilir. O fiyatlar ne öyle.Zaten uzun yoa çıkınca lpg pahalı değil 2 70 ir 2 80 arasında. Ama şehir içine girince ne hikmetse en ucuz 3 19 po'da
Ispartada gaz 3.50ydi 2 3 ay önce. Neyse küfretme deniz sakin...Ispartanın Burdura taraf çıkışında bi total varya, orası Türkiyedeki ve doğal olarak da dünyadaki en pahalı yakıtı satıyor olabilir. O fiyatlar ne öyle.
Malatyada da o civarlardaydı yaIspartada gaz 3.50ydi 2 3 ay önce. Neyse küfretme deniz sakin...
Ne bindirecekler gene acaba14.02.2018 Çarşamba gününden geçerli olmak üzere Motorin grubunda 17 kuruş,Benzin grubunda 11 kuruş fiyat indirimi beklenmektedir.
http://www.puis.org.tr/
Isparta çıkışı bayisini diyorsan,orası evlat olsa sevilmez.Kazığın nesnelleştirilmiş hali resmen ya.Ispartanın Burdura taraf çıkışında bi total varya, orası Türkiyedeki ve doğal olarak da dünyadaki en pahalı yakıtı satıyor olabilir. O fiyatlar ne öyle.
Motorine 11-13 kuruş zam olacakmış yarın