Akaryakıt Fiyatları

Valla geçen yazlarda benzin 5 küsür diye mazotlu arabayla gezerdik, şimdi mazot aldı başını gidiyor benzinin freni patlamış kamyon misali.. Benzinle mazot arasında bi fark kalmadı kullanım açısından dizel bana daha zarar yazıyor şuan :D Hatta araba kullanmak bu devirde lüks hale geldi.. Depoyu fullemeye korkuyorum çıkan tabloyu görmemek için gerçi depoyu fulleyecek para nerde öğrenci adamda :D

You are not alone
Khaleesi bunu beğendi :D.
DFabamOX9dwNTg2QNs-hNB8FSpdBmLfQpIy2O3nDvu0GHJ5cMf4KZXEQiradRI4VUsfe_tbmOE2vb-DbHqA7RCEBFlJm6S6556GVH_6gV3oLFl8by279MkycvvqIR063wxSOPv5KKo75QKVq5v7QEAfJVC-j3PwF3t3sNL7ecWVtu1J9ABf4lDmcMS_nOTskPh6sztNuLbqUaA=w300-h250-nc
He is not alone

Hem üstü açık hemde yavaş. Bunun kışı var yağmuru var. 50 cc motor dediğin makine bile 2 litre benzin içiyor. Tüplü renaulttan rx9 geçince tasarruf beklenilenin altında bence.
@İstanbulluu tasaruf konusunda haklısınız az yakan lpg'li bir aracın motorsikletten çok çok daha avantajlı yakıtı var.Yalnız arkadaşın R9'u LPG li değil, yoksa hayıflanmazdı zannımca.:)Artık bir gün iş güç olunca en az yakan ucuz araç olan benzinli 1.0 107/C1'e LPG takacağım.(Cimrilikte Zirve)Herhalde ortalama LPG de 5.9-6.5 litre yaksa vergi sigorta derken bayağı bir kara geçirir adamı.:):D

Son düzenleme:
@İstanbulluu tasaruf konusunda haklısınız az yakan lpg'li bir aracın motorsikletten çok çok daha avantajlı yakıtı var.Yalnız arkadaşın R9'u LPG li değil, yoksa hayıflanmazdı zannımca.:)Artık bir gün iş güç olunca en az yakan ucuz araç olan benzinli 1.0 107/C1'e LPG takacağım.(Cimrilikte Zirve)Herhalde ortalama LPG de 5.9-6.5 litre yaksa vergi sigorta derken bayağı bir kara geçirir adamı.:):D

Bin Motor C1, şu ana kadar lpg ile 350 bin km sorunsuz yol alabilen ve halende kullanılan bir araba. Ama i10 yerli al daha iyi.

Bin Motor C1, şu ana kadar lpg ile 350 bin km sorunsuz yol alabilen ve halende kullanılan bir araba. Ama i10 yerli al daha iyi.
İ10 daha medeni ve rafine bir araç özellikle iç malzeme kalitesi, izolasyonu, iç hacmi A sınıfı gibi değil B sınıfı gibi ve ayrıca Türkiye şartları için daha uygun, yalnız tek kişi kullanılan bir araçta bu saydıklarım önemini yitiriyor, yakıt tüketimi, hafiflik/atiklik daha ön plana çıkıyor.Tabii bu sadece bir düşünce yoksa şu an Clio'ya ailemle biniyorum ileride yakıt fiyatlarına yönelik bir hamle olarak düşündüm sadece yoksa 4 kişilik aileyi C1'e sığdırmak babayiğitlik ister Clio bile uzun yolda yetersiz kalıyor.:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Üst üste o kadar benzine dizele zam geldi ama LPG halen yerinde sayıyor. 2,79 dip fiyattan alıyorum.
Ufukta lpg zammı varmı. Artık bozulan ekonomik drumdan dolayı lpg tankını full doldurma devri benim için kapandı. bende artık 50 50 koyucam :(

Benzin tankım 250 tl dolarken , lpg tankım 83 liraya doluyor :(

Arkadaşlar,
Üst üste o kadar benzine dizele zam geldi ama LPG halen yerinde sayıyor. 2,79 dip fiyattan alıyorum.
Ufukta lpg zammı varmı. Artık bozulan ekonomik drumdan dolayı lpg tankını full doldurma devri benim için kapandı. bende artık 50 50 koyucam :(

Benzin tankım 250 tl dolarken , lpg tankım 83 liraya doluyor :(
3.40 i geçiyor lpg ispartada. Harbiden çıldırma derecesindeyim. Bir de şuanda arabam yok seneye getirecem şimdiden kafam bozuk

Hem üstü açık hemde yavaş. Bunun kışı var yağmuru var. 50 cc motor dediğin makine bile 2 litre benzin içiyor. Tüplü renaulttan rx9 geçince tasarruf beklenilenin altında bence.
sadece yakıt değil vergisi var,lastiği var,mtv'si var sigortası var,cezası var,bakımı var :D dostumun dediği gibi benim arabamda lpg yok ve kondisyonunu iyi tutup nerdeyse hiç basmadığım halde ş.içi ortalama 7lt yakıyorum.aslında yaşına ve motor seçeneğine göre çok iyi ama ülkenin ekonomisi ona bile sorun yaptırıyor.

ayrıca 50cclik motorda sigorta mtv vs yok.ceza derdi minimum ve en önemlilerinden bitanesi çevrenden kimse benide bıraksana veya senin arabayla gidelim diyemez.araba olunca arkadaşların dediğinde kıramayıp ankarayı uçtan uca gittiğim için motor ideal kalıyor :D

Vaziyet alın, büyük zamlar kapıda. Kendimi bildim bileli bu ülkede ne zaman bir derbi ile gündem değişse aralara ya sigara-alkol zammı, ya akaryakıt zammı, ya da hepsini birden sıkıştırırlar. Göze çarpmadan kaynatırlar. EPDK ve TAPDK kaos dolu futbol gündemine bayılır :)