baba parası yemekle meşgulum...sen ne işçisiydin kanks ?
baba parası yemekle meşgulum...sen ne işçisiydin kanks ?
baba parası yemekle meşgulum...
En kisa surede 50cclik motor alicam.ve ciddi manada arabami satmayi dusundum...
2 çiğ köfte parası yalnızBu sabah aldım 6.22
Bizler, dünyada ki sömürgeci sistemin dönmesi, zenginlerin daha da zengin olması, daha rahat yaşaması ve işlerini görebilmeleri için birer köleyiz. Okumuş olmamız, doktor, mühendis olmamız veya okumamış olmamız hiç fark etmez. Özellikle bizim gibi 3. 4. sınıf ülkelerde bu gerçek daha fazla gün yüzüne çıkıyor. Diyeceklerim bu kadar.Ya abi keşke sadece akaryakıta zam yapsalar. Hadi 2 sene önce 150 ₺ ye dolan depo şimdi 300₺ ye dolsun ama elektriğe suya gıdaya bu kadar zam yapmasın. Her ayın son 1 haftasını parasız geçirirsim şimdi daha 20 güne yakın var para hesaplıyorum kendimi frenliyorum yemek istediğim içmek istediğim şeyler var, çıkıp gezmek istediğim yerler var dünya hepimizin değil mi neden istediğimiz yerde yaşayıp istediğimiz şeyleri yapamıyoz tamam konu çok farklı yerlere gidio tşk
Yeni mesajlar kısmında ' akaryakıt fiyatları ' başlığını her gördüğümde kalbimde bir çarpıntı oluyor, heyecan basıyor acaba yine mi zam geldi lan diye.. Yapmayın etmeyin beyler, şu başlığı sürekli güncel tutmayın. İnme inecek bir gün
Bence rahat yaşayabilmek için sadece bu ülkede bir yerlerini yırtıyorsun abi. Bak zenginlik falan demiyorum sadece rahat bir şekilde yaşayıp hobilerini gerçekleştirmek gezmek yemek içmek için yani kısacası yaşamak için bir yerlerini yırtıyosun. Bu ülkedeki öğrenim çabanla yurt dışında ortalamanın üzerinde bir yaşam sürersin.Bizler, dünyada ki sömürgeci sistemin dönmesi, zenginlerin daha da zengin olması, daha rahat yaşaması ve işlerini görebilmeleri için birer köleyiz. Okumuş olmamız, doktor, mühendis olmamız veya okumamış olmamız hiç fark etmez. Özellikle bizim gibi 3. 4. sınıf ülkelerde bu gerçek daha fazla gün yüzüne çıkıyor. Diyeceklerim bu kadar.
süperBeyler bu gün muhteşem bişey yaptım. 2 yakıt tankınıda bitirdim. Benzin ancak 99 km yetecek kadar var ışık yandı yanacak. Böylece arabanın deposu boş bir yere gidemem diyip , otomobil kullanma isteğimi kıracağım. Hafta içi fazladan yaptığım 100 km yoluda böylece yapmayacağım. Niha ha nasıl teknik ama
@İstanbulluu okul git gel 70 km, elektrikli bisitletin aküsü 1 seneye kalmaz biter, akü fiyatları zaten elektrikli bisiklet parası.Ayrıca otobandan gideceğim için yokuşta 60 km/h hıza kadar çıkması gerekiyor.Bisiklet kullansana ne gerek var motora. Elektrik destekli bisikletlerden.
10.Valla ben ort 32km/h ile 5.4 litre tüketimle aslan beslediğimi düşünürken 7-8 litre ortalamalı benzinlilerin ejderya besledini düşünüyom. Saygılar beyler gerçeğini besleseniz anca bu kadar masraf ederdiniz heralde. Alev püskürtmesi ve uçması hayalinize kalmış o hayaş gücü de bizde var bence
Khaleesi bunu beğendi .