Benzin ve motorin fiyatlarına pazartesiyi salıya bağlayan gece yani 27 Kasım saat 00:00 itibarıyla yeni indirim gelecek. Benzinin litre fiyatına 15-16 kuruş indirim gelmesi beklenirken motorinin litre fiyatında ise 21-22 kuruş indirim bekleniyor.
Benzin ve motorin fiyatlarına pazartesiyi salıya bağlayan gece yani 27 Kasım saat 00:00 itibarıyla yeni indirim gelecek. Benzinin litre fiyatına 15-16 kuruş indirim gelmesi beklenirken motorinin litre fiyatında ise 21-22 kuruş indirim bekleniyor.
Çeyrekten az var idareli kullanıyorumBenzin ve motorin fiyatlarına pazartesiyi salıya bağlayan gece yani 27 Kasım saat 00:00 itibarıyla yeni indirim gelecek. Benzinin litre fiyatına 15-16 kuruş indirim gelmesi beklenirken motorinin litre fiyatında ise 21-22 kuruş indirim bekleniyor.
26 saat daha bekleÇeyrekten az var idareli kullanıyorum
Eva mi ne var pembe pembe geçen dudulludan geçerken gördüm fiyatı epey ucuz bir gün ordan alıp denemek istiyorum da yemiyor )
Depo yarımın üstündeyken boyle 3-4 litre alır denerim bi birde boşken ayni şekilde az miktarda alıp denerim fark olmazsa ara sıra alırım ordan.. Da güvenemiyorum.Eva’dan gaz denedim, herhangi bir sorun hissettirmedi bana.
Ben de öyle diyordum ki indirim gelmiş bize deBu lpgye indirim yok mu ? Edirne’de fiyatlar sabit bu gidişle benzine geçicez
Durmak yok yola devam hocam2008 Ocak ayında sıfır Km Hyundai Getz 1.4 DOCH benzinli aracımı aldığımda benzinin litre fiyatı 2.78 idi. Hep full dolduruyordum depoyu. 120-130 TL tutuyordu. Şimdi 100 TL bazen de 50 TL anca doldurabiliyorum. Nereden nereye....
100 Km' de 7.5 litre yakan arabam 0.449 tl yakarken artık 0.429 tl yakacak yaşasın fjxkgllxkfkdjfk
Antalyayla istanbul arasında neden 13 kuruş fark var acaba
Aynen, neden 13Antalyayla istanbul arasında neden 13 kuruş fark var acaba
Denizdeki tankerin İstanbul boğazından geçiş parasını pompaya yansıtıyorlar herhalde Avrupa kıtasındaki şehirlerimizde daha ucuz, İstanbul'dan uzaklaştıkça artıyor.Antalyayla istanbul arasında neden 13 kuruş fark var acaba