Akaryakıt Fiyatları

Epgis‏ @trepgis
Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi; 20/11/2018 tarihinde geçerli olmak üzere, Motorinde 22 Kuruş/Litre indirim gerçekleşmiştir. Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır.

@trepgis
Akaryakıt Fiyatlarında indirim 20/11/2018 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde Pompa fiyatlarında 19 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir.

Son ÖTV ayarlamaları sonrasında akaryakıtta kalan karşılanan ÖTV miktarları (KRŞ/LT) Motorin : 5 LPG Oto gaz : 20 Yukarıda belirtilen miktarlardaki ÖTV karşılanmaları bittikten sonra olası indirimler pompa fiyatlarına yansımaya başlayacaktır.

Benzinli arabaya geçesim geliyor :D ama 2 senede 60 bin yol yapıyorum :D

Valla dizel 3 litre yakmiyorsa ( ki bunu basarabilen neredeyse yok ) cok gereksiz uzun bir suredir. Benzinliden farki kalmadi acikcasi dizelin.
Aynen de ayni paraya turbo benzinli güzel araç olsa alırım büyük ihtimalle ama su aralar arabaya ayıracak bütçe neredeyse hic yok 4 lira altına bir şey alacaksın ki dengelesin o da zor..
O yüzden 6 - 7 litre ile focusa devam..

Aynen de ayni paraya turbo benzinli güzel araç olsa alırım büyük ihtimalle ama su aralar arabaya ayıracak bütçe neredeyse hic yok 4 lira altına bir şey alacaksın ki dengelesin o da zor..
O yüzden 6 - 7 litre ile focusa devam..
Ben benzinliyle 6.5 tutturuyorum bu aralar desem linc yermiyim

Bu akşam motorine 18-19 kuruş indirim yapılacağı söyleniyor. Eşel sistemden dolayı pompaya 13-14 kuruş olarak yansıyacak litre bazında.

Benzine bir indirim daha hadi hayırlı olsun
Bu gece yarısından itibaren 16 kuruş

Son düzenleme:
Akaryakıt Fiyatlarında indirim

24/11/2018 tarihinde geçerli olmak üzere

Benzinde Pompa fiyatlarında 16 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir.

Misafirimiz uçak saatini unutunca ve onu yetiştirmeye çalışırken ben adli fotoğraf..
6.7 olan tüketim buralara kadar çıktı, ayağımı gazdan hic cekmedim desem yeridir...
Focus 1.6 Tdci

Ekli dosyalar

• Screenshot_20181124-122455.jpg
    Screenshot_20181124-122455.jpg
    107.1 KB · Görüntüleme: 101
yahu bu sehirler arasi yollarda cok uygun fiyata mazot satiliyor bazi bazi. ne dersiniz alinir mi buralardan mazot? benim araba zaten eski tip turbo dizel, kömür koysam calisacak araba neredeyse..