Akaryakıt Fiyatları

Şehir içi trafikte en az yakan alınabilir atmosferik şehir içi aracı bile 6 litre civarında benzin yakıyor(C1-107-Aygo), ki bu 7₺ benzin fiyatıyla çarpıldığında 42-45 kuruşa kadar çıkar.Günlük kullanan dar gelirliye, korkarım çare LPG.

Motorin fiyatı salı gününden geçerli olmak üzere 13 kuruş artıyor.

Çarşamba günü benzine gelen 19 kuruşluk fiyat artışının ardından motorin fiyatı da salı gününden geçerli olmak üzere litre başına 13 kuruş artacağı bildirildi.

Mart sonunda 67.5 dolar olan brent petrol cuma günü itibarıyla 70 doların üzerine çıkarken dolar/TL de 5.50 seviyelerinden 5.60 üzerine çıkmıştı.

Motorinde pompaya yansıyacak 13 kuruşluk artışla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 6.45 - 6.50 lira, Ankara ve İzmir'de ise 6.50 - 6.65 lira aralığına yükselecek.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/secim-sonrasi-akaryakita-bir-zam-daha-229481h.htm

Motorin fiyatı salı gününden geçerli olmak üzere 13 kuruş artıyor.

Çarşamba günü benzine gelen 19 kuruşluk fiyat artışının ardından motorin fiyatı da salı gününden geçerli olmak üzere litre başına 13 kuruş artacağı bildirildi.

Mart sonunda 67.5 dolar olan brent petrol cuma günü itibarıyla 70 doların üzerine çıkarken dolar/TL de 5.50 seviyelerinden 5.60 üzerine çıkmıştı.

Motorinde pompaya yansıyacak 13 kuruşluk artışla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 6.45 - 6.50 lira, Ankara ve İzmir'de ise 6.50 - 6.65 lira aralığına yükselecek.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/secim-sonrasi-akaryakita-bir-zam-daha-229481h.htm

Deme

F805D094-E126-45F5-9120-E21F62BFA251.png

Bunlar zam değil fiyat güncellemesi. Petrolümüz değerleniyor yahu.

Yegenim şincik bağzısı çıhacah zam geldi falan diyeceh, yoh öyle bişey yegenim mazutumuz artıh daha gıymatli

BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aylik 700 kagit yakiyor yeter deyip arabayi sattim simdikinde yine o para gidiyor anlamadim gitti ya.

Atmosferik motorla aylik 600 700 lira civarinda yakit giderim vardi. Sattim kuccuk turboluya gectim bu fiyatlar yuzunden yine aylik o sayilara yakin gidiyor yeter yav.