Zam'a alıştık büyüklüğü önemli artık..Zam yakın...
Yine kendi içlerinde devletin izni olmadan zam yapıyordur pislikler. Geçen seferde böyle yapmışlardı.Kaç zamandır 7.11e aldığım benzin 7.19 du bugün ama zam falan yok dimi
Şirketler kendi kendilerine kuruş kuruş zam yapmaya devam ediyorlar.Zam yok mu yahu
Şirketler kendi kendilerine kuruş kuruş zam yapmaya devam ediyorlar.
Kim kimi severse...
Ben bakmıyom 50 liralık alıyom ciddi ciddi
Eskiden sol şeritten hızlı arabalar giderdi şimdi sola kafa çıkaramıyoruz dizel ve lpgliler direk çakıyor selektörü. Kuruduk be vallahi kuruduk ne zaman duracak bu zamlar...
Yahu siz gelin bir atmosferik 2.0 benzinliye binin kim yakıyor kim yakmıyor ak-kara ortaya çıksın artık benzin fiyatı takip etmekten yoruldum ve saldım. bu isyanımda şundan geliyor. geçen yakınımın 301 dizelini kullandım hem de ful paket doluydu da inceden hoşuma gitti. Arabada his mis yok ama adam bana bu mazot fiyatlarında depoyu ne zaman doldurdum unuttum diyor. Valla sonum egea yada 301-c elyse olacak gibi geliyor..Selam ben dizelci 150 ile 4 litre yakarak soldan giden benim Emin olun dizellerde yakıyor , geçenlerde 140 km bir yol yaptım 88 km/h geçmemeye çalıştım siz hesaplayın
Yahu siz gelin bir atmosferik 2.0 benzinliye binin kim yakıyor kim yakmıyor ak-kara ortaya çıksın artık benzin fiyatı takip etmekten yoruldum ve saldım. bu isyanımda şundan geliyor. geçen yakınımın 301 dizelini kullandım hem de ful paket doluydu da inceden hoşuma gitti. Arabada his mis yok ama adam bana bu mazot fiyatlarında depoyu ne zaman doldurdum unuttum diyor. Valla sonum egea yada 301-c elyse olacak gibi geliyor..
Ceza yemeyecek olsam ben de basarımEskiden sol şeritten hızlı arabalar giderdi şimdi sola kafa çıkaramıyoruz dizel ve lpgliler direk çakıyor selektörü. Kuruduk be vallahi kuruduk ne zaman duracak bu zamlar...