Akaryakıt Fiyatları

EPGİS: Motorinde 17 krş/lt fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacak

Eskiden sol şeritten hızlı arabalar giderdi şimdi sola kafa çıkaramıyoruz dizel ve lpgliler direk çakıyor selektörü. Kuruduk be vallahi kuruduk ne zaman duracak bu zamlar...

Eskiden sol şeritten hızlı arabalar giderdi şimdi sola kafa çıkaramıyoruz dizel ve lpgliler direk çakıyor selektörü. Kuruduk be vallahi kuruduk ne zaman duracak bu zamlar...

Selam ben dizelci :D 150 ile 4 litre yakarak soldan giden benim :D Emin olun dizellerde yakıyor , geçenlerde 140 km bir yol yaptım 88 km/h geçmemeye çalıştım siz hesaplayın :D

Selam ben dizelci :D 150 ile 4 litre yakarak soldan giden benim :D Emin olun dizellerde yakıyor , geçenlerde 140 km bir yol yaptım 88 km/h geçmemeye çalıştım siz hesaplayın :D
Yahu siz gelin bir atmosferik 2.0 benzinliye binin kim yakıyor kim yakmıyor ak-kara ortaya çıksın :D artık benzin fiyatı takip etmekten yoruldum ve saldım. bu isyanımda şundan geliyor. geçen yakınımın 301 dizelini kullandım hem de ful paket doluydu da inceden hoşuma gitti. Arabada his mis yok ama adam bana bu mazot fiyatlarında depoyu ne zaman doldurdum unuttum diyor. Valla sonum egea yada 301-c elyse olacak gibi geliyor..

Son düzenleme:
Yahu siz gelin bir atmosferik 2.0 benzinliye binin kim yakıyor kim yakmıyor ak-kara ortaya çıksın :D artık benzin fiyatı takip etmekten yoruldum ve saldım. bu isyanımda şundan geliyor. geçen yakınımın 301 dizelini kullandım hem de ful paket doluydu da inceden hoşuma gitti. Arabada his mis yok ama adam bana bu mazot fiyatlarında depoyu ne zaman doldurdum unuttum diyor. Valla sonum egea yada 301-c elyse olacak gibi geliyor..

2.0 Atmosferiğede bindim :D biliyorum nasıl yaktıklarını birde ALFA motor olunca :)

Valla şirket arabasının değerini tekrar anladım, focusla istanbul-amasya (600Km takriben) yaptım dün 5.4 yaktım sabah biraz daha yol yapmam gerekti ve 4.9'a kadar çektim :p
Ceza da yemedim muhtemelen ay sonu ekonomi mood online

• Haha
Tepkiler: S.Asil
Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi

30/05/2019 tarihinden geçerli olmak üzere

Motorinde 11 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir.

Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır