Mazota zam geldi.
Dizeli bu sekilde bitiricekler heralde
Strateji olabilir
Cereyanlı gamyonHaaa lojistik sektörüne elveda diyebilirler yani
Cereyanlı gamyon
Rampaya varmadan sürratini alacağn yigenim -Rudolph DieselCereyanlı gamyon tır gemi tren aklınıza ne gelirse artık
Binek diye bisey varHaaa lojistik sektörüne elveda diyebilirler yani
Rampaya varmadan sürratini alacağn yigenim -Rudolph Diesel
Önüme geçip yavaşlatan krallarda var amaaa. Şirketten dönerken gazlıyordum minibüs ortaladı izin vermiyor selektör korna selektör yapıyorum kay da sal beni akacağım diyorum geçmedi bi süre kral radarı geçince geçti sağa. Burdan teşekkürler tekrar, selam olsun..Rampa aşağı radar kuran polislere beddua eden var mı benim gibi
Önüme geçip yavaşlatan krallarda var amaaa. Şirketten dönerken gazliyordum minibüs ortaladı izin vermiyor selektör korna selektör yapıyorum kay daha sal akicam diyorum geçmedi bi süre kral radarı geçince geçti sağa. Burda tisikkurler tekrar, selam olsun..
Fazlaca yol yapıyorum ben oraları da biliyorum gerçekten inmesi de çıkması da ayrı dert oraların..Ağam toros eteklerinde ne inişler var buna akseki falanda dahil radarı kuruyorlar ne yapalım diski balatayı bitire bitire mi inelim hani kazanacakları para insan canından önemli görünüyor
Fazlaca yol yapıyorum ben oraları da biliyorum gerçekten inmesi de çıkması da ayrı dert oraların..
Kolay gelsin ne diyeyim ki
Benzine 18-19 kuruş zam bekleniyor. Pompaya yansıyıp yansımayacağı akşama belli olacak diyorlar
Böyle hesaplaması zor oluyo düz 10 lira olsun hepsiAzmış yansısa hissedilmez 1 tl zam bekliyorum hala ben duyun sesimi