1 haftada 30 küsur kuruş zam gördüğümüz oldu müdür, 3 kuruşun lafını yapma bize.deme ya
Arabayı aldığımdan beri iniyo demiştim 2 hafta kadar önce geri aynı seviyeye geldi neredeyse. 2 küsürler iyiydi 3 olunca psikolojik sınırımı aşıyodeme ya
1 haftada 30 küsur kuruş zam gördüğümüz oldu müdür, 3 kuruşun lafını yapma bize.
Arabayı aldığımdan beri iniyo demiştim 2 hafta kadar önce geri aynı seviyeye geldi neredeyse. 2 küsürler iyiydi 3 olunca psikolojik sınırımı aşıyo
Sagolsunlar 1 kuruşu vergiden kesmişler kesmeseler ne olurdu halimiz
Benzine 35, mazota 12 kuruş yansıtmalı zam
Birazdan çıkıyorum depo doldurmaya. Ulan ayda bir sıkıyönetim, ayda bir ohal havası yaşıyoruz bunlar yüzünden
Benzine 35, mazota 12 kuruş yansıtmalı zam
Mazota 15krş indirim gelmiş ama yansımayacakmış
Hadi inşallah 100 km sonra çeyrek depo kalacağımBenzine 24krş indirim diyollaa
Nereden ulaşıosunuz şu bilgiye yav?Benzine 24krş indirim diyollaa
Twitterda facebook gruplarında falan görüyorum, kesinliği yok ama onların nerden ulaştığını ben de bilmiyorum. %90 oranında da aynı gün öğleden sonra epgis paylaşıyor hemen hemen aynı oranları. Bir kere çıkmadı sadece böyle önceden paylaştığım fiyat değişikliği onda da bikaç gün sonra olmuştuNereden ulaşıosunuz şu bilgiye yav?
Benzine 24krş indirim diyollaa
1 kuruş şaştık bu sefer. 25 kuruşun 24ü yansıtılacak dedik, 26 kuruşun 25i yansıdı
ikisi de geçerli mi şimdi bunların nedir işin aslı? Yarın ben benzin alayım dersem kârda mıyım?
İkisi aynı anda duyuruluyor 1 kuruş kısmı önemsiz diye paylaşmadım. Şöyle ki 2 duyurudaki tutarın toplamı asıl indirim, benim paylaştığım ise pompaya yansıyacak olan. Yani 26kuruş indirim var, 1 kuruş ÖTV zammı var, pompaya 25 kuruş indirim yansıyacakikisi de geçerli mi şimdi bunların nedir işin aslı? Yarın ben benzin alayım dersem kârda mıyım?