Benzin olarak shell çok mu kötü bana mı öyle geliyo
Şirkette ki benzinli araçlarda taşıt tanımadan dolayı hep shell alıyoruz ben farklı yerden aldığımda da farklı bir şey görmedim etkilemedi..Genelleme yapılamaz diye düşünüyorum. Markadan çok istasyon önemli. Uzun yıllardır shell alıyorum, memnunum.
Genelleme yapılamaz diye düşünüyorum. Markadan çok istasyon önemli. Uzun yıllardır shell alıyorum, memnunum.
Şirkette ki benzinli araçlarda taşıt tanımadan dolayı hep shell alıyoruz ben farklı yerden aldığımda da farklı bir şey görmedim etkilemedi..
evdeki 3 arabaya da 2 senedir falan shell'den alıyorum. benzinde fark görmedim ama lpgde Aldığım istasyon farkediyor
neyden fark ediyor nasıl bilmiyorum
yanlış hatırlamıyorsam @Ozgur Gunes bu konuyla ilgili bir şeyler karalamıştı forumda
Benzin nerede ucuzsa oradan alabilirsiniz diye bir şey vardır eski şöförler arasında çünkü su karıştırılamaz bir şey yapılamaz benzine derler , mazot tehlikeli ve lpgde çok fazla çakallık var
yav öylesine bakarsak denizli özelinde konuşuyorum lpg benzin vs de her yere aliağadan geliyor hepsi aynı diyolar
Eski motorlar akaryakıttan şimdiki yeni nesiller kadar etkilenmediği için ucuza kaçıyorlardı. Yakıt konusunda en hassas motorlardan olan dizeller bile eskiden ne koysan gider düzeniyle çalışabiliyordu. Ama yeni nesil bir motorunuz varsa siz siz olun ucuz benzin satan yerden yakıt almayın. Benzine su karıştıramazsın ama hekzan, solvent gibi maddeleri rahatça karıştırabilirsin. Hekzan karıştırdığın vakit benzinin litre olarak hacmi büyük oluyor ama depoya girdiğinde uçup gidiyor böylece daha az km yapıyorsun. Aracının motoruna verdiği zarar da cabası.Benzin nerede ucuzsa oradan alabilirsiniz diye bir şey vardır eski şöförler arasında çünkü su karıştırılamaz bir şey yapılamaz benzine derler , mazot tehlikeli ve lpgde çok fazla çakallık var
evdeki 3 arabaya da 2 senedir falan shell'den alıyorum. benzinde fark görmedim ama lpgde Aldığım istasyon farkediyor
neyden fark ediyor nasıl bilmiyorum
yanlış hatırlamıyorsam @Ozgur Gunes bu konuyla ilgili bir şeyler karalamıştı forumda
Aynısını yazmak için girmiştim ahahahaBeyler başka başlıkta konuşun bildirim geliyor zam zannediyoruz
Yalan olacak indirimHafta başından itibaren benzinde 15 kuruşluk bir indirim bekleniyor.
Benim alet PO’dan başka yerden alırsam sevmiyor tüpte, Shell de deneyeyim bi, onun için sordumShellden alıyorum hacım
Benim alet PO’dan başka yerden alırsam sevmiyor tüpte, Shell de deneyeyim bi, onun için sordum