Alfa Romeo 156- ALF38

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lWdRRr.jpg

1gL03N.jpg

Forumda atraksiyonlarla uğraşırken yamuk oldu :)

Yettim sonunda konuya , hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın :)

Yağ mesajını okudum , benim ALFA(m)da 10w40 Castrol Magnatec kullanılıyordu , ben beğenmiyordum , neden bilmiyorum magnatec denince bir adım geriden alıyorum ( EDGE dahil değil :D ) , Bende tercihimi MOTUL 6100 Synergie+ 5w40 yana kullandım ve kesinlikle harika , ilk çalışmam rahata erdi , yağ eksiltmesi azaldı , -29 derece gördük kış lastikleri bembeyaz kesilmesine rağmen motordan "tık" ses duymadım desem yalan olmaz. Bence doğru seçim , tekrardan hayırlı olsun.

Bize sticker yok mu bize :D

Amblemi nereden aldın?
Benim ön amblemde de biraz deformasyon var. Orjinali çok pahalı, çakmay da güven olmuyor hesabı.
Seninki içine sindiyse kaynağını söyle.
Bü de sökme işlemini nasıl yaptın, dirwk kaba kuvvet mi?

valla orjinali kadar içime sindiğini söyleyemem tanesi 35 tlden 2 tane aldım kargoyla 80e geldi. Çok kalite durmuyor ama kötü de değil şu kırmızı yapışkanlı tek taraflı banttan vardı içinde üzerinde mevcut olanı tornavidayla zorladım abandım çıkardım. Fön makinasıyla ısıtın falan yazıyodu internette de bu sıcakta fön makinası güneşten az yakıyor :D

Senin arabada farklı olabilir ama bi bak bazıları arkadan vidalı

Yettim sonunda konuya , hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın :)

Yağ mesajını okudum , benim ALFA(m)da 10w40 Castrol Magnatec kullanılıyordu , ben beğenmiyordum , neden bilmiyorum magnatec denince bir adım geriden alıyorum ( EDGE dahil değil :D ) , Bende tercihimi MOTUL 6100 Synergie+ 5w40 yana kullandım ve kesinlikle harika , ilk çalışmam rahata erdi , yağ eksiltmesi azaldı , -29 derece gördük kış lastikleri bembeyaz kesilmesine rağmen motordan "tık" ses duymadım desem yalan olmaz. Bence doğru seçim , tekrardan hayırlı olsun.

Bize sticker yok mu bize :D

oo sende de mi alfa vardı?

Motulla cidden performansı değişti arabanın kesinlikle katılıyorum.

Sticker için hangi şehirdesin ?