Bir yaşıma daha girdim
ilginçmiş
Bizim lastikçi tarafında da var far ayarı makinası
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yaşıma daha girdim
ilginçmiş
Taunus sanayide mi ?
Nesi var geçmiş olsun.Aynen o sanayiide, 1 1,5 aya anca çıkar
Cigerlerini üşütmüş diye kötü bir espiri yapayım istedimNesi var geçmiş olsun.
Nesi var geçmiş olsun.
Cigerlerini üşütmüş diye kötü bir espiri yapayım istedim
Ohh allah kolaylık versin .asdfadf kasa mini revizyona giriyor. Tüm çürükler toplanacak, yeniden boyancak. İç döşemeler falan da komple değişecek
Ohh allah kolaylık versin .
Hadi bakalım inşallah istediginiz giibi temiz çıkar kaportacıdanasdfadf kasa mini revizyona giriyor. Tüm çürükler toplanacak, yeniden boyancak. İç döşemeler falan da komple değişecek
Hadi bakalım inşallah istediginiz giibi temiz çıkar kaportacıdan
Abi sana şöyle güzel bi alfa plakaligi bulalım yada direk arabaya yapıştır oğuz oto plakaliklari alf 38 e biraz gölge düşürmüş bence.
Forumda atraksiyonlarla uğraşırken yamuk oldu
Abi sana şöyle güzel bi alfa plakaligi bulalım yada direk arabaya yapıştır oğuz oto plakaliklari alf 38 e biraz gölge düşürmüş bence.
Amblemi nereden aldın?
Forumda atraksiyonlarla uğraşırken yamuk oldu
Amblemi nereden aldın?
Benim ön amblemde de biraz deformasyon var. Orjinali çok pahalı, çakmay da güven olmuyor hesabı.
Seninki içine sindiyse kaynağını söyle.
Bü de sökme işlemini nasıl yaptın, dirwk kaba kuvvet mi?
Yettim sonunda konuya , hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın
Yağ mesajını okudum , benim ALFA(m)da 10w40 Castrol Magnatec kullanılıyordu , ben beğenmiyordum , neden bilmiyorum magnatec denince bir adım geriden alıyorum ( EDGE dahil değil ) , Bende tercihimi MOTUL 6100 Synergie+ 5w40 yana kullandım ve kesinlikle harika , ilk çalışmam rahata erdi , yağ eksiltmesi azaldı , -29 derece gördük kış lastikleri bembeyaz kesilmesine rağmen motordan "tık" ses duymadım desem yalan olmaz. Bence doğru seçim , tekrardan hayırlı olsun.
Bize sticker yok mu bize
oo sende de mi alfa vardı?
Motulla cidden performansı değişti arabanın kesinlikle katılıyorum.
Sticker için hangi şehirdesin ?
Şu konuya alalım lütfen sizi https://otopark.com/forum/threads/alfa-romeo-156-sw-mk2-ss-rüzgar.436/
Motul iyidir iyi , bu ara her ne kadar PETRONAS'a takmış olsam da kafayı
Adana
Keyiflere gellll. Arabayı alınca bisikleti hemen aldatmışsın abi
Dolunay var dediler geldik