Hayırlı uğurlu olsun abi çok güzel bir alfa almışsın kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Soldaki sticker'ı ayrıca bir beğendim...
Soldaki sticker'ı ayrıca bir beğendim...
Teşekkürler, arabayı aldıktan sonra yaptıklarımda ilk sıralarda yer alıyor
Muhteşem
Yanlış milli irade gömleğinden çıkarıp, milli idareyi en iyi yansıtan gömleği giydirmişsiniz hocam. Neyse şimdi uzatmayalım Hayırlı olsun...aldıktan on dk sonra @berkertekin abiye fotoğrafları attım, hemen sonrasında milli irade gömleğinden kurtardık. Tuğra eksikti bi tek arabada
Yanlış milli irade gömleğinden çıkarıp, milli idareyi en iyi yansıtan gömleği giydirmişsiniz hocam. Neyse şimdi uzatmayalım Hayırlı olsun...
Rot balanscıda far ayarı derkenALF38 bugün 10bin bakımına girdi, motor yağı değişti ( Motul Synergie+ 6100 10x40 ), şanzıman yağı takviyesi yapıldı (Motul dexron), üzerindeki hava filtresi orjinali değilmiş, orjinali ile değişti. Yağ filtresi değişti. Klima polen filtresi orjinali değilmiş, orjinaliyle değişti. Kilometre göstergesinde yanmayan bi ampul vardı o değişti. Hepsi aynı tamircide değişti ve 230 TL tuttu.
Far ayarları çok kötüydü, biri aşağı biri yukarı bakıyodu Rot Balanscı'da far ayarı yapıldı, 20 TL'de ona gitti. Toplam masraf 250 TL. 10bin km sonra görüşürüz
@motorsinann motul'a ne diyorsun ? Alfistiturkey'de falan twinsparklar için en uygunu olduğu yazıyordu ben de motul koyalım dedim zaten motul'dan başka kullanmıyoruz dedi. Gittiğim usta arabanın benden 2 önceki sahibi
Rot balanscıda far ayarı derken
İlk defa duydum bir acayip geldi
Bir yaşıma daha girdimValla geçen ilk duyduğumda şaşırdım, bu tuvtürk istasyonlarında kullanılan far ölçüm cihazlarından var, onlarla ölçüp ayarlıyorlar
Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun güzel araba
yav yok km göstergesinin ampulü gitmiş geçen gün göstermiyodu onu düzelteyim derken kmyi sıfırlamışım, hesaplayamadım bu depoylaAbi araba yakmıyo heralde depoyu bitiremedin
Ahahhahha tamam abi bekliyorum meraklayav yok km göstergesinin ampulü gitmiş geçen gün göstermiyodu onu düzelteyim derken kmyi sıfırlamışım, hesaplayamadım bu depoyla
bugün lpg bitmiş zaten babam doldurdu gene depoyu sıfırlamış,bi hafta gitmez oAhahhahha tamam abi bekliyorum merakla
Taunus sanayide mi ?bugün lpg bitmiş zaten babam doldurdu gene depoyu sıfırlamış,bi hafta gitmez o