Keyiflere gellll. Arabayı alınca bisikleti hemen aldatmışsın abi
@Koraykaya 'da facebook'tan aynı şeyi yazmış yav sormayın giden kilolar geri geldi durum kötü
Keyiflere gellll. Arabayı alınca bisikleti hemen aldatmışsın abi
Yanındaki koltuktada eskiden hondasıyla çıktığınız arkadaşın mı oturuyor@Koraykaya 'da facebook'tan aynı şeyi yazmış yav sormayın giden kilolar geri geldi durum kötü
Yanındaki koltuktada eskiden hondasıyla çıktığınız arkadaşın mı oturuyor
Güzel keyif olmuştur ama hem sessiz hem serin bi yanında araban bi yanında babanyok yok, babamla çıktık
Takdir ettim dikkatini yalnız aynı mekan aynı yön
@Berkin de bmw alirsa ilerleyen donemlerde ki insallah alir benide otopark.com a alirsiniz artik bi mazda alip cikcam da
Dolunay var dediler geldik
Oooo Bu yönetimde büyük para dönüyormuş abi@Berkin de bmw alirsa ilerleyen donemlerde ki insallah alir benide otopark.com a alirsiniz artik bi mazda alip cikcam da
Isin sakasi o masallah alfaya adam calisti cabaladi hakkiylada aldi gule gule binsinOooo Bu yönetimde büyük para dönüyormuş abi
OTOPARK'ın maaşı iyi ya.@Berkin de bmw alirsa ilerleyen donemlerde ki insallah alir benide otopark.com a alirsiniz artik bi mazda alip cikcam da
Bir mazda rica edicigim. her isi yaparim bu arada.OTOPARK'ın maaşı iyi ya.
Nusrete her gün gider oldum, önceden tavuklarla akraba olmuştuk.
. Senden beklemezdim be abi .Bir mazda rica edicigim. her isi yaparim bu arada.
Para verdilermi hayir demeyecen hayat kurali. Senden beklemezdim be abi .
Ucuza gitmemek lazım aman haa dikkat .Para verdilermi hayir demeyecen hayat kurali
Orhanla karistirdin sen beni lpg ci degiliz atmosferik severizUcuza gitmemek lazım aman haa dikkat .
Geçen arkadaş Nusret'den getirdiği ıslak mendili verdi hala açmaya kıyamadımOTOPARK'ın maaşı iyi ya.
Hey gidi hey ligden çıktın dünyadan haberin yok orhan artık eskisi gibi lpgci değil kaptan...Orhanla karistirdin sen beni lpg ci degiliz atmosferik severiz
Açıl o zaman foruma babusHey gidi hey ligden çıktın dünyadan haberin yok orhan artık eskisi gibi lpgci değil kaptan...
Güzel keyif olmuştur ama hem sessiz hem serin bi yanında araban bi yanında baban
OTOPARK'ın maaşı iyi ya.
@Berkin de bmw alirsa ilerleyen donemlerde ki insallah alir benide otopark.com a alirsiniz artik bi mazda alip cikcam da
Açıl o zaman foruma babus