sanırım bu
Bulupta alamazsın inşallah ne diyelim.sanırım bu
Beddua he, tutar filan siz yine de bi ctrl z yapınBulupta alamazsın inşallah ne diyelim.
ozellikle eski nesil otomatiklestirilememis manuel sanziman citroenlerde vardi baska hangi aracta varsa benden uzak olsun, onun yerine manuel olsun diferansiyel arka koltukta olsun raziyim.Almayı(sahip olmayı düşüneceğiz) en son araç nedir?
“Bomb has been planted”
Bazı basit şeylere dikkat edilirse sorun çıkarma ihtimali sanıldığı kadar yüksek olmasa da kuru çift kavramalı şanzımanı olan bir araba almam diyordum. En azından Vosmer, Tiguan Highline (hem de buzdolabı beyazı) için sağlam bir indirim yapana kadar. 30 yaşındayken asla dememek gerektiğinin derslerinden birini almış oldum böylece.
Aklima gelince guncelleme yapayim dedim. Genel olarak atmosferik hic bir araci almam. 2.el dusuk butceliyse mantikli olabilir ama sifir araclarda atmosferik alacagima arabasiz kalirim daha iyi. 100 kusur bin lira verip atmosferik bir arac almak olacak sey degil.Citroen c4 saka bir yana genel olarak citroen modellerinin hepsi son dusunecegim araclar.
Hadi linç gelsin aTmOsFeRiK CaNdrr yhaAklima gelince guncelleme yapayim dedim. Genel olarak atmosferik hic bir araci almam. 2.el dusuk butceliyse mantikli olabilir ama sifir araclarda atmosferik alacagima arabasiz kalirim daha iyi. 100 kusur bin lira verip atmosferik bir arac almak olacak sey degil.
2-3 litre gurul gurul bir sey kullaniyorsan eyvallah da dusuk hacimli kullaniyorsan oyle olmuyor. Hele o dusuk hacimliye 100-150 bin lira veriyorsan eyvahlar olsunHadi linç gelsin aTmOsFeRiK CaNdrr yha
Hadi linç gelsin aTmOsFeRiK CaNdrr yha
tam yaziyordum 5.0 mustang varken 2.3 turbo mustang alirmisin diye, hacimler dusunce turbo seviliyor tabi, son atmosferik typeR bulsam yok demem mesela2-3 litre gurul gurul bir sey kullaniyorsan eyvallah da dusuk hacimli kullaniyorsan oyle olmuyor. Hele o dusuk hacimliye 100-150 bin lira veriyorsan eyvahlar olsun