Robotize değil 5gtronic geçiyor ama dediğiniz gibi Robotize türünde olabilirRobotize otomatik diye biliyorum valla.

Robotize değil 5gtronic geçiyor ama dediğiniz gibi Robotize türünde olabilirRobotize otomatik diye biliyorum valla.
tahminimce 2.2 cdi lar 7g-tronic le 3.0 cdi lar 5g-tronicle geliyordur heralde. hani 5g nin tork dayanımı daha yüksek ya7 gtronic var bide![]()
abi giulia veloce be abi be abiAslında alacan bi tane yeni 4Motion 8 İleri Crafter vuracan kırbacı. Bide yeni Crafter 177HP varya iyi şaka makinesi olur.
Sana hemen Led far, ergocomfort koltuk, ACC, 8 inç ekran ve Area View'dan oluşan bi paket sardırak 2018 başı gibi gelecek ilk partiler ordan araya koyarız.Valla 8 ileri 4 motion crafter'ım olsun gezmediğim dağ taş bırakmam![]()
700k param olsaydı direk Guilia QV alırdım yav yemin ediyorum Ferrari'den daha çok ilgi çeker ve kaldı ki motoru Ferrari mühendisleri ile ortak geliştirildi.abi giulia veloce be abi be abi![]()
16+1 Turizm Paket bizi paklar vallaValla doluşup gezeriz girmediğimiz delik kalmaz o arabayla![]()
almanyada yada amerikada ona 488 motoru swaplıyan çıkacak bak demedi deme700k param olsaydı direk Guilia QV alırdım yav yemin ediyorum Ferrari'den daha çok ilgi çeker ve kaldı ki motoru Ferrari mühendisleri ile ortak geliştirildi.
ben kullanırım16+1 Turizm Paket bizi paklar valla.
Tertibat olursa bende kullanırım panpa sıfır sıkıntıben kullanırımsorun yok
Ben sana olacak senaryoyu söliyim ağırlık dengesini ayarlayamayıp çok güzel ve fantasik şekillerle patlayacaklar ve güzelim Guilia'lara onlar değil biz ağlayacaz. Ama swaplasalar iyi kaçar şimdi Allahı var yani.almanyada yada amerikada ona 488 motoru swaplıyan çıkacak bak demedi demebiri çıkıp giulia ya v8 takacak
ahanda yazdım buraya
agzından yel alsınBen sana olacak senaryoyu söliyim ağırlık dengesini ayarlayamayıp çok güzel ve fantasik şekillerle patlayacaklar ve güzelim Guilia'lara onlar değil biz ağlayacaz. Ama swaplasalar iyi kaçar şimdi Allahı var yani.
Stock motoruyla kafa koparıyo valla v8 i bi swapladınmıBen sana olacak senaryoyu söliyim ağırlık dengesini ayarlayamayıp çok güzel ve fantasik şekillerle patlayacaklar ve güzelim Guilia'lara onlar değil biz ağlayacaz. Ama swaplasalar iyi kaçar şimdi Allahı var yani.