Arabalarınızın Bakım Maliyetleri

Marka: Audi
Model: Q7
Yıl: 2007
Bakıma girdiği kilometre: 337230
Motor: 3.0 TDI Quattro
Şanzıman: Tam otomatik 6 ileri
Yapılan İşlemler: Mazot filtresi dahi periyodik yağ bakımı, arka silecek değişimi, ön disklerin tornalanması
Maliyet: 12.000 TL
İşlem yapılan servis: Orhan Oto VW Özel Servisi
Verilen hizmetten memnun kaldınız mı: Orhan ustaya @Sirius'un Toureg konusunda rastgelerek gittim, aldığımızdan beri götürdüğüm Vw ustasıyla aramız bozuldu. Çok memnun kaldım.

• Marka: Skoda
  • Model: Kodiaq Ambition
  • Yıl: 2018
  • Bakıma girdiği kilometre: 103.000
  • Motor: 1.4 TSİ CZE 150 HP
  • Şanzıman: DSG (6 vites, ıslak tip.)
  • Yapılan İşlemler: Periyodik bakım, devirdaim değişimi, emme manifold soğutucu-intercooler değişimi
  • Maliyet:
    • Periyodik Bakım:
      • Castrol Edge LL 5W30 3 Lt. 1600 TL
      • MANN Yağ (W712/95), hava (C27009), karbonlu kabin hava filtresi (CUK26009) 1350 TL (Yağ, filtre sponsorumuz @Jeff Hardy 'e teşekkürler.)
      • İşçilik: 1000 TL. Toplam periyodik bakım maliyeti 3.950 TL
    • Devirdaim Değişimi:
      • İNA Devirdaim ve kayışı: 6250 TL
      • Antifiriz ve işçilik: 2000 TL Toplam devirdaim değişimi işlemi maliyeti: 8250 TL
    • Emme Manifold Soğutucu-İntercooler Değişimi:
      • Nissens soğutucu: 5000 TL
      • 4x YILPAR Conta 400 TL (Boşuna aldık orjinallerin durumu iyiydi takma gereği görmedik iade de almadılar :/ )
      • Antifiriz ve işçilik: 3000 TL Toplam intercooler değişimi işlemi maliyeti: 8400 TL
  • İşlem yapılan servis: Çağlar usta. (Uzun yıllardır yetkili serviste çalışmış ve yeni ayrılmış olduğu için henüz bir sabit dükkanı yok olunca editlerim, isteyen olursa özelden numarasını paylaşabilirim.)
  • Verilen hizmetten memnun kaldınız mı: Evet, su eksiltme sorununu çözdük diye umuyorum hatatat