Asgari maas alip bu kadar luks yasamak isteyen ve bir o kadar da calismaktan sikayet eden bir toplum daha gormedim ben hayatimda.
Evet maalesef oyle
Asgari maas alip bu kadar luks yasamak isteyen ve bir o kadar da calismaktan sikayet eden bir toplum daha gormedim ben hayatimda.
2 aylık gelirimle alabilirim (yemeden içmeden) şanslı mıyım ?
Adamlıkta bugün yemin ediyorum.Bekarım , evlilik düşünmüyorum , tek başıma yaşamayı seviyorum. İlk fırsatta kredimin üstüne bir kredi daha çekip daha kullanışlı bir araba alacağım.
Adamlıkta bugün yemin ediyorum.
Adamlıkta bugün yemin ediyorum.
İşte biz arabaya "sonuçta bir taşıma aracı" olarak bakamadığımız için bu platformda vakit geçiriyoruz.İlerde maaşım olursa kesinlikle %40 tan fazlasını ayırmam,ayıracağım arabayı almam diyorum.Ne kadar Petrol Head olsam da arabanın sonuçta bir taşıma aracı olduğunu bence unutmamak gerekiyor.
Yok ben çok ciddiydim, aynılarını düşünüyorum, mezun olur olmaz kendim üzerinde çalışabileceğim bir araba alıp gelirin çoğunu yıkmayı planlıyorum, çok şükür anne ne yemek var dan hanım ne yemek var demeye başlamayı hiç planlamadım.Yav alay etmeyin.![]()
İşte biz arabaya "sonuçta bir taşıma aracı" olarak bakamadığımız için bu platformda vakit geçiriyoruz.
lisans sonrasi yuksek lisans sirasinda burs kovalarken uluslarasi bir firmanin dikkatini ceken bir proje uzerine tez yazdim sonra doktoraya devam etmemi tavsiye etti sirket, bu sekilde baslayan 10 yil uluslararasi kurumsal firmalarda once proje yoneticiligi sonra ulke bazinda operasyon yoneticiligi tecrubesi sahibi biri oldum, buralara gelebilecegime bende inanmazdim, ogrenciyken bir arabam olsun yeterdi, belki biraz sans belki biraz hirs bilmiyorum.. kismet belki de.
satin alirken pahali degil ama hot hatch aldigin zaman kasko ve sigorta pahali.. araba eskidikce kasko ucreti artiyor, bundan dolayi 3 yasina gelince arabasini satan degistiren avrupali bir kesim var.
Hocam aracınızın marka modeli ne merak ettim.İçkim var,kumarım yok,gece hayatım yok.4,5 yıllık doktorum maaşımda iyi,yemin edebilirim ki tüm mal varlığım arabam 100 TL ve bir de cep telefonum var.Ama gönlüm zengin,bu paralar nereye gitti ben de bilmiyorum,hesabını kitabını bilen biriyimdir.Bu durumda ben paramın %100 ünü arabaya bağlamış durumdayım![]()
2015 Ford Mondeo 1.6 TDCİ ManuelHocam aracınızın marka modeli ne merak ettim.![]()
Garaj bölümüne bekliyoruz hocam en kısa zamanda2015 Ford Mondeo 1.6 TDCİ Manuel
Hocam siz fordclub.tr de bir mondeo testi mi yazmıştınız? Çünkü orada da bir doktorun mondeosu vardı testini yazmıştı hatta yer olarak Tokat mıydı ne2015 Ford Mondeo 1.6 TDCİ Manuel
İstanbul'da yaşarken hemen hemen aynı durum bende de vardı. Ben alkolü bıraktığımda ona giden parayla araba almıştım, tek fark oydu.İçkim var,kumarım yok,gece hayatım yok.4,5 yıllık doktorum maaşımda iyi,yemin edebilirim ki tüm mal varlığım arabam 100 TL ve bir de cep telefonum var.Ama gönlüm zengin,bu paralar nereye gitti ben de bilmiyorum,hesabını kitabını bilen biriyimdir.Bu durumda ben paramın %100 ünü arabaya bağlamış durumdayım![]()