bir an aracını yel değirmeni sandım sonra kendime geldimBuda benim aracım Ekli dosyayı görüntüle 3126
bir an aracını yel değirmeni sandım sonra kendime geldimBuda benim aracım Ekli dosyayı görüntüle 3126
Aman hocam yolda sisleri falan acmayin dikkat dagitici olmus istanbulda olsaniz pat pat ceza keserlerdi
Karabük küçük Allah'tan.Aman hocam yolda sisleri falan acmayin dikkat dagitici olmus istanbulda olsaniz pat pat ceza keserlerdi
Aman hocam yolda sisleri falan acmayin dikkat dagitici olmus istanbulda olsaniz pat pat ceza keserlerdi
Karabük küçük Allah'tan.
volvo candır iyidirBu da benim beyaz kuğum
http://hizliresim.com/R1vBO7
http://hizliresim.com/MoZWVM
Not:Resim yüklemeyi beceremedim umarım buradan görünüyordur.
Abi siyahlar benim hoşuma gidiyor ancak yazlıklarda ki jantlar iyice kötü oldu.Bir başkanla görüşmek gerek.
Broadway ya, vay be, ilk gördüğüm ve araba merakımı başlatan araba
Arkada yer alan subaruya kaydı gözüm hemen Maşallah
Yalnız rengi ve kasasının duruşu baya iyiymiş. Zor bi ayrılık olmalıEkli dosyayı görüntüle 3935
Gözümde canlanır koskoca mazi
Sevgilim nerede ben neredeyim
Suçumuz neydi ki ayrıldık böyle
Kaybolmuş benliğim bak ne haldeyim
365 bin km sıfır sıkıntı ile yol yaptık ve tamda 4 yıl önce bugün bir damperli kamyon faciasına kurban gitti ama çok şükür bizlere bişi olmadı.Yalnız rengi ve kasasının duruşu baya iyiymiş. Zor bi ayrılık olmalı
Büyük geçmiş olsun, en azından en hafif acıyla atlatmışsınız. Allah daha güzellerini nasip etsin.365 bin km sıfır sıkıntı ile yol yaptık ve tamda 4 yıl önce bugün bir damperli kamyon faciasına kurban gitti ama çok şükür bizlere bişi olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 3936
aynen çok şükür bize bişi olmadı, kazadan sonra perte ayırmayıp yaptırmak çok istedim ama şirket aracı olunca iktisadi olarak yenisini almak mantıklı geldi babamaBüyük geçmiş olsun, en azından en hafif acıyla atlatmışsınız. Allah daha güzellerini nasip etsin.
Yahu kaç tane octavia görsem arkadan kaza yapmış oluyor. Ciddi anlamda çok gördüm. Bana mı çok rastgeliyor anlamadım ki Bizimkinin de arkadan kazası varmış, önceki sahibi yapmış.365 bin km sıfır sıkıntı ile yol yaptık ve tamda 4 yıl önce bugün bir damperli kamyon faciasına kurban gitti ama çok şükür bizlere bişi olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 3936
Yapılsa sıkıntısız binilmeye devam edilebilirmiş gibi gözüküyor ama işte arabalara karşı bizim gibi duygusal yanaşamıyor çoğu kişiaynen çok şükür bize bişi olmadı, kazadan sonra perte ayırmayıp yaptırmak çok istedim ama şirket aracı olunca iktisadi olarak yenisini almak mantıklı geldi babama