[emoji41]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam senın bu attıgın fotolara bakınca aklıma istemsız askerden yenı gelmıs elemanın cevreye dagıttıgı fotolar aklıma gelıyorAracımın Yeni Hali Ekli dosyayı görüntüle 3316
Siz öyle diyince acaba yanlış konuyamı fotoyu attım diye baktım inanınhocam senın bu attıgın fotolara bakınca aklıma istemsız askerden yenı gelmıs elemanın cevreye dagıttıgı fotolar aklıma gelıyor
yok yok konu dogru araba super sadece fotoshop ısın ıcıne gırınce ben oyle hıssettım oda zevk meselesı zatenSiz öyle diyince acaba yanlış konuyamı fotoyu attım diye baktım inanın
Neyse bundan sonra dikkat ederiz artıkyok yok konu dogru araba super sadece fotoshop ısın ıcıne gırınce ben oyle hıssettım oda zevk meselesı zaten
güzel olmazmı yaw benimde maviVectra çok güzelmiş.
Maşallah maşallah Nokian baya tuttu iyi heralde demi hocam. Karda gezmeyi ozledm beh
Doya doya gezdik çok şükür Nokianla kış çok güzel geçmeye devam ediyor maşallah diyelim
Allah razı olsun hocam Valla 1.3 dizelle offroad takılmana imkan veren bir lastik diyeyim Usb dönüştürücü misali her türlü aracı offroad, kar sürüşü moduna çevirebiliyorMaşallah maşallah Nokian baya tuttu iyi heralde demi hocam. Karda gezmeyi ozledm beh
Çok iyi ya. Geçenlerde ben bir kere daha anladım lastik araçtaki en önemli faktörlerden biri. Kazasız belasız kullanınAllah razı olsun hocam Valla 1.3 dizelle offroad takılmana imkan veren bir lastik diyeyim Usb dönüştürücü misali her türlü aracı offroad, kar sürüşü moduna çevirebiliyor
Şüphesiz Amin cümlemiz, çok teşekkür ederimÇok iyi ya. Geçenlerde ben bir kere daha anladım lastik araçtaki en önemli faktörlerden biri. Kazasız belasız kullanın
Haziranin ilk haftası rakım 2800 marsis dağı eteklerine
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi