Ben bir keresinde sağ aynayı açmadan gitmiştim yarı yolda motorcunun biri sağ olsun açtı
söylediğinize yolda giderken bende bir kaç kere şahit oldum ..sağolsun motorcular yardımcı oluyor
Ben bir keresinde sağ aynayı açmadan gitmiştim yarı yolda motorcunun biri sağ olsun açtı
renoya binilmez ya
Çocukluğumdan beri volkswagen'in tüm arabalarını sürmüşlüğüm var babam sağolsun beni de kendi gibi vagcı yaptı İstanbulda ara sıra taksiye bindiğim oluyodu iş için gittiğimde o ara fluence, clio denk geldi berbattı taksi olduğu için herhaldeİnanın bende sizin gibi düşünüyordum ama büyük konuşmamak lazımmış.. binilmez gözüyle baktığım araba olan renault clio .. o anki durum ve şartlara göre sıfır olarak aldik ve şimdi büyük keyifle biniyorum ve bir diğer fiat içinde binilmez diyordum ama doblo'yu büyük keyifle kullanıyorum..
Makina baya fişek duruyo Allah kaza bela vermesin.
Abi jantlar beyin yakar be
bu da galeriden çıkmadan öncesi
sağolasın OrhanAbi jantlar beyin yakar be
Maşallah tekrardan
Abi jantlar beyin yakar be
Maşallah tekrardan
Fuar'ın ordaki otopark güzel yav boşsa çevirmelik
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben öyle pek paylaşım yapmayı seven birisi değilim abi arabam var işte ben biliyorum neyini biliyosamSenin arabanın ne resmi var, ne garaj yazısı var, kendine müslüman adam.
Fuar'ın ordaki otopark güzel yav boşsa çevirmelik
Asfaltı baya tutuyo çıkma lastikleri takıp çevirmek lazım0 asfalt orası, 2 tane de ekstra lastik lazım
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi