Jantların Maşallahı var
Jantların Maşallahı var
Jantlar oldukça güzel olmuş, oem+ duruyor totalde ama temizlemesi oldukça zordur diye tahmin ediyorum
Jantlar oldukça güzel olmuş, oem+ duruyor totalde ama temizlemesi oldukça zordur diye tahmin ediyorum
Jantların Maşallahı var
Zamanında ağzının suyu aka aka azraille nasıl dans ettiğini anlatanlar bugün göz kırpıldığını söylüyor-uyarıyor boşver takılma değmiyor bile. Dediğim dedik çaldığım düdük !Ekli dosyayı görüntüle 27057
Geçen gün yine şuursuzum, azraile göz kırpıyorum falan kronometrem zaten ayarsız, takılıyorum öyle. Prokartların frenleri arkada değilmişçesine geziyorum...
Station olup da kötü olan araba yok yav
Fotoğraf çekilirken sinyal çalışıyor muydu soldaki turuncu sağdaki beyaz çıkmış
not: filtreleri denerken telefonda bu kadar abartılı durmuyodu
yok farlar farklı marka birinde turuncu yansıtıcı var diğerinde yokFotoğraf çekilirken sinyal çalışıyor muydu soldaki turuncu sağdaki beyaz çıkmış
Maşallah maşallah
her gördüğümde sahibindene girip bakıyorum, maşallah diyim de sıkıntı olmasın.
Hay Allah razı olsun, hepimiz için maşallah , renk olarak bu renkten fazla yok Tasman Blauw diye geçiyor, donanım olaraksa normal GLS, daha dolu Ghia’lar mevcut ama GLS lere has bu kırmızı şeritler muhtemelen bordo-mavi kontrast oluşturduğu için böyle duruyor.her gördüğümde sahibindene girip bakıyorum, maşallah diyim de sıkıntı olmasın.
Rengi ve donanımı özeldi galiba ondan öyle algılıyo olabilirim
Hay Allah razı olsun, hepimiz için maşallah , renk olarak bu renkten fazla yok Tasman Blauw diye geçiyor, donanım olaraksa normal GLS, daha dolu Ghia’lar mevcut ama GLS lere has bu kırmızı şeritler muhtemelen bordo-mavi kontrast oluşturduğu için böyle duruyor.
Sağolasın, @2jzihtiyar evet onlar çok etkiliyor bence de ama zamanın içinde bir hayli solmuşlar.Kaliteli bir malzeme bulursam çıtalardaki kaliteli şeridi sökmeden üstüne bir uygulama yapmayı düşünüyorum, çünkü solmadan dolayı rengi atıyor.Kırmızı şeritler E30 M3 sport evoyu çağrıştırıyor bana. Sanki özel bi donanım paketine sahipmiş gibi geliyor o açıdan arabanın aorasını değiştirdiğini düşünüyorum. Kazasız belasız eskit inşallah
Çıkartıp boya bence ya daha temiz olur plastik sonuçta. Bu arada bu araç nerdeSağolasın, @2jzihtiyar evet onlar çok etkiliyor bence de ama zamanın içinde bir hayli solmuşlar.Kaliteli bir malzeme bulursam çıtalardaki kaliteli şeridi sökmeden üstüne bir uygulama yapmayı düşünüyorum, çünkü solmadan dolayı rengi atıyor.
Amin, iyi dileklerin için sağolasın, daha iyileri sana nasip olsun.Elimden geldiğince dikkat ediyorum.Dikkatli biniyorum şimdilik memnunuz zorda-darda kalmadıkça devam.
Çıkartınca bir daha tutmayabilir, boyaya girişmeden üstüne folyo çekmeyi düşündüm.En temiz sıkıntısız çözüm o, diğer mesela aksesuarcılarda satılan ucuz şeritler pek hoşuma gitmiyor.Çıkartıp boya bence ya daha temiz olur plastik sonuçta. Bu arada bu araç nerde