uyy uşağım tirabzonun ZeYTini ne güzel olurPlakası güzelmiş bu fransızın
uyy uşağım tirabzonun ZeYTini ne güzel olurPlakası güzelmiş bu fransızın
Ekli dosyayı görüntüle 29095
Ekli dosyayı görüntüle 29094
Ekli dosyayı görüntüle 29093
Helal basık,klima radyatörü patlamadan 300 km önce
Hyundai servisindeki memnuniyetsizlikler giderek artıyor gerçekten.Benim radyatör hiçbir sebep yokken durduk yere patladı,60 la giderken birden buhar çıkınca anladım.Taş vs bir şey gelse anlarım ya da delik küçük olsa otobanda giderken çarptı bir şey derim,delik o kadar büyük ki basılan hava direkt dışarı çıkıyor.Benim araçta daha kaskoda hiçbir kayıt yok,cebimden yaptıracağım siparişini verdim radyatörün.Bizim 2016 model accent bluenun da klima radyatörü patlamıştı kilometresi daha 25 bin falan. Servis taş çarpmıştır diyerek başından savdı ve garantili araç için radyatör değişimi ücreti istedi. Kasko ise değişim kabul etmeyip tamir ettirebileceğini söyledi. Sonuç olarak kaskodan radyatör tamiri yaptırdık. Şuan yüksek ihtimalle sorgulayınca çarpma olarak görünüyordur. Vallahi hem servisin hem de kaskonun tutumu oldukça can sıkıcıydı, madem taş sekerse delebiliyor sacınızı, az korunaklı yere koysaydınız radyatörü... Yine sinirlerim depreşti.. tepkiliyim Hyundai ye bu konuda.
Sağ olun hocam içimi rahatlattınız5 tane 160 bin cebinden çıkaracak bir motor var arabanda Allahını seversen ne yaşlanması
Heykelini yapmışlar
Stepneli hayatlar