Çeki demirinde elektrikli olup tamponun altına gizlenenler öyle pahalı. Sabit duranlar çirkin göründüğü için zaten pek tercih edilmiyor. Elektrikliler de maalesef işte pahalı. Bosal'ınkini takınca düğmeye basıp tampon altından çıkaramıyorsun, otomatik olarak arka park sensörü devreden çıkmıyor, ekranda çeki uyarısı çıkmıyor, aracın elektrik bağlantısı ile uyumu her zaman iyi olmuyor vs. vs. Bir de üstüne ruhsatı değiştirme saçmalığı var. Yoksa en iyi çeki demirleri hep 500 Euro civarında olmuştur. O da artık 4500 ediyor. Şu an stoktakilerden 2000'e verebilirler ama kur etkisini ileride görürüz diye düşünüyorum, maalesef
. Tavan barlarında da benim gördüğüm 150 Euro sınır bir değer. Üstündeki her ürüne güvenebilirsin. o da sizin dediğiniz rakama yakın 1100'e falan alınır. Bisiklet askısını ise iyi almışsınız. Thule'ninkiler (gerçi ağırlığına göre değişiyor ama) 2000'e kadar çıkabiliyor. Bu fiyatlarla tavan rayı yine en mantıklı seçenek haline geldi. Bir de raya da box da takarsın, bisiklet de takarsın, yatta çadır bile takabilirsin. O açıdan da hemen her araçta olması gereken şeyler tavan rayı ya da çeki demiri diye düşünüyorum.