yalnız abi ben urfalı değilimMemnun oldum. Memlektimden birilerini forumda görmek sevindirdi. Ben de orda doğdum büyüdüm. Neyse konuyu dağıtmayayım.
yalnız abi ben urfalı değilimMemnun oldum. Memlektimden birilerini forumda görmek sevindirdi. Ben de orda doğdum büyüdüm. Neyse konuyu dağıtmayayım.
Hiç farkı yok kardeşim. Şehirde herhangi bir ihtiyacınız olursa özelden iletişime geçerseniz seve seve yardımcı olurum.yalnız abi ben urfalı değilim
çok teşekkür ederim, hala böyle insanların olması sevindirici.Hiç farkı yok kardeşim. Şehirde herhangi bir ihtiyacınız olursa özelden iletişime geçerseniz seve seve yardımcı olurum.
Aylardır skoda favorit arıyorum temiz,fabrikadan çıktığı gibi duran. Arabanın durduğu bahçenin adresini verin bana gelip zorla alacağım Teybi bile ayrı bir değer ,en azından benim için öyle. Maşallah.yazın babamın dayısının bahçesinde bulunan şahsi arabalarını görmüştüm ve bya ilgimi çekmişti. özellikle de orijinal teybi. aktif bir şekilde de çlışıyordu videosu mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 33683Ekli dosyayı görüntüle 33682
hocam resim temmuz ayına ait ve araba maalesef satıldıAylardır skoda favorit arıyorum temiz,fabrikadan çıktığı gibi duran. Arabanın durduğu bahçenin adresini verin bana gelip zorla alacağım Teybi bile ayrı bir değer ,en azından benim için öyle. Maşallah.
Yola çıktım geliyordum mlatyaya doğru, plaka 44 diyehocam resim temmuz ayına ait ve araba maalesef satıldı
plakanın 44 olması şaşırtmasın, araç Diyarbakır'da idiYola çıktım geliyordum mlatyaya doğru, plaka 44 diye
Sac jant mükemmel duruyor.
bakımlı araba candır, teşekkürler.Her zaman diyorum yine diyorum dolu paketin bitmiş örneğini almaktansa boş paketin temizini alır ağız tadıyla binerim diye. Gördüğünüz üzere bir Spring Brodway'den çok daha tatlı ve güzel geliyor göze.
Maşallah.
karantina başları, Bravo' nun kıymetini yeni yeni anlamaya başlıyorum. Micra'cı Kağan Abi'ye selam olsun. Micra da bizden
Ekli dosyayı görüntüle 33674